Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2011. December 06. 14:16, kedd | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Autóőrült száguldozás jogsi nélkül - Videó!

Autóőrült száguldozás jogsi nélkül - Videó!

Mi az, ami 2,3 másodperc alatt van százon, 160 km/óra a végsebessége, és még jogsi sem kell hozzá? A Traxxas X0-1 távirányítós kisautó, ami gyerek kezébe nem való.

Gyerekkorunkban bizonyára sokan álmodtunk távirányítós autóról, de valószínűleg gondolni se mertünk olyan gyors gépre, mint az alábbi videón szereplő Traxxas X0-1 RC szörnyeteg. Ez a játék ugyanis nem egészen a gyerekeknek készült.

A cikket tovább olvashatja az Autolabor.hu oldalon.

Címkék: Traxxas X0-1

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 07:35, szerda | Belföld

Karácsonyi kívánságok teljesülhetnek a Szeretetdoboz-kívánságlista segítségével

Az idén személyre szabott kívánságokat is teljesít a Magyar Református Szeretetszolgálat; a Szeretetdoboz-kívánságlista segítségével a rászoruló gyermekek pontosan azokat az ajándékokat kapják meg, amelyekre vágynak.

2019. November 13. 07:14, szerda | Belföld

Ma van a magyar nyelv napja

Ma van a magyar nyelv napja, ebből az alkalomból gálaműsort tart az Anyanyelvápolók Szövetsége, az M5 a nap folyamán bejátszásokkal, este pedig stúdióműsorral hívja fel a figyelmet az anyanyelv fontosságára.

2019. November 13. 05:01, szerda | Belföld

Csalók élnek vissza az egyik áruházlánc nevével

Csalók élnek vissza a Tesco nevével, ismeretlenek hamis nyereményjátékot hirdetve próbálnak adatokat megszerezni a vásárlóktól - tájékoztatta az áruházlánc kedden az MTI-t.

2019. November 13. 05:00, szerda | Belföld

Fokozott vasúti ellenőrzést tartanak a rendőrök

Szerda reggeltől csütörtök reggelig fokozott vasúti ellenőrzést tartanak a rendőrök - közölte a rendőrség kedden a honlapján.