Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2011. November 11. 07:31, péntek | Belföld
Forrás: Stop.hu

Az autók királyainak versenye - Videó

Az autók királyainak versenye - Videó

A Bugatti Veyron a Koenigsegg CCXR ellen. Csak egy nyertes lehet - de melyik lesz az?

Miről szól egy átlagos gyorsulási verseny? Indulj a legjobb pillanatban, taposd a gázt, és válts mindig a legjobbkor. Mi kell hozzá? Egy vagy több (valljuk be, egyedül azért nem sok értelme van) automobil sofőrökkel, valamilyen rajtoltató rendszer (legnyerőbb választás egy gyönyörű hölgy) és néhány (száz, esetleg tízezer) néző.

Persze a nézők milyen gépeket szeretnek legszívesebben a "ringben" látni? Nem kérdés! Amitől kiszakad a dobhártyájuk, vagy leesik az álluk a gyönyörtől. Nos, nem is ragoznánk tovább a szót, a képlet egyszerű. Adott két szuper sportkocsi: a Koenigsegg CCXR és a Bugatti Veyron, előbbi 1032 lóerővel, míg utóbbi "csupán" 1001 pacival.

A kérdés egyszerű: vajon melyik brutális négykerekű diadalmaskodik a másik felett? A válasz viszont csak a videóból derül ki!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 13:11, kedd | Belföld

Májusban 92,7 százalékkal csökkent a vendégéjszakák száma

Májusban a koronavírus-járvány hatására a külföldi vendégek által a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött éjszakák száma 98,4 százalékkal,

2020. Július 07. 10:46, kedd | Belföld

Még a koronavírus első hulláma sem ért véget

Még Magyarországon sem ért véget a koronavírus-járvány első hulláma, hiszen mindennap érkeznek hírek újabb megbetegedésekről

2020. Július 07. 09:02, kedd | Belföld

Felgyújtotta a házat, elment a helyszínről, majd feladta magát

Egy 54 éves nő felgyújtotta mányi lakóingatlanát, benne a gondozásra szoruló élettársával. Az idős férfit a szomszédok mentették ki az égő házból. Órákkal később a nő tettéről értesítette a rendőrséget.

2020. Július 07. 07:10, kedd | Belföld

Rendőröket fenyegettek, támadtak meg a hétvégén

Hivatalos személy elleni erőszak miatt őrizetbe vettek egy hajdú-bihari és egy szabolcsi férfit, aki rendőröket fenyegetett és támadott meg a hétvégén - közölte Keresztes Imre főügyész hétfőn az MTI-vel.