Városlista
2019. december 14, szombat - Szilárda

Hírek

2011. November 11. 07:31, péntek | Belföld
Forrás: Stop.hu

Az autók királyainak versenye - Videó

Az autók királyainak versenye - Videó

A Bugatti Veyron a Koenigsegg CCXR ellen. Csak egy nyertes lehet - de melyik lesz az?

Miről szól egy átlagos gyorsulási verseny? Indulj a legjobb pillanatban, taposd a gázt, és válts mindig a legjobbkor. Mi kell hozzá? Egy vagy több (valljuk be, egyedül azért nem sok értelme van) automobil sofőrökkel, valamilyen rajtoltató rendszer (legnyerőbb választás egy gyönyörű hölgy) és néhány (száz, esetleg tízezer) néző.

Persze a nézők milyen gépeket szeretnek legszívesebben a "ringben" látni? Nem kérdés! Amitől kiszakad a dobhártyájuk, vagy leesik az álluk a gyönyörtől. Nos, nem is ragoznánk tovább a szót, a képlet egyszerű. Adott két szuper sportkocsi: a Koenigsegg CCXR és a Bugatti Veyron, előbbi 1032 lóerővel, míg utóbbi "csupán" 1001 pacival.

A kérdés egyszerű: vajon melyik brutális négykerekű diadalmaskodik a másik felett? A válasz viszont csak a videóból derül ki!

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 13. 14:09, péntek | Belföld

Jó pár szabálytalanságot találtak karácsonyi vásárokon

Kisebb szabálytalanságok mellett néhány esetben szankcióval járó súlyos higiéniai, jelölési és dokumentációs hiányosságok is előfordultak a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés első hetében,

2019. December 13. 10:55, péntek | Belföld

Már majdnem 40 millió forint gyűlt össze a Jónak lenni jó! kampányon

Megközelíti a 40 millió forintot a Jónak lenni jó!, a közmédia jótékonysági kampányában összegyűjtött összeg, aminek idei kedvezményezettje a már 30 éve koraszülöttek mentését és szállítását végző Peter Cerny Alapítvány

2019. December 13. 08:24, péntek | Belföld

Lezárul a bankjegyek megújítási programja

Lezárul az év végén a bankjegyek megújítási programja, a többletkibocsátás költsége 4-5 milliárd forint volt

2019. December 13. 07:16, péntek | Belföld

Megkezdődött az Adni Öröm! élelmiszeradomány-gyűjtő akció

Megkezdődött csütörtökön a Magyar Máltai Szeretetszolgálat 23. Adni Öröm! élelmiszeradomány-gyűjtő akciója a Spar-csoport több mint 170 üzletében országszerte.