Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. December 10. 08:04, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Az Év Wellness Szálláshelye 2015-ben Siklóson van

Az Év Wellness Szálláshelye 2015-ben Siklóson van

A siklósi Hotel Castello**** is indult 2015-ben az Év szállása versenyén, ahol a 4-5 csillagos hotelek kategóriájában, a második helyezést érte el a vendégek visszajelzései alapján.

A szálloda büszkélkedhet a Femina.hu különdíjával, mely szerint a Hotel Castello a 2015. év Wellness Szálláshelye.

Ez a közkedvelt, mediterrán életérzést közvetítő szálloda és a vele egybekötött Thermál Spa fürdő a siklósi vár tövében épült. A Villányi borvidéken kategóriájában egyedülálló négycsillagos hotel, mely a wellnesst, gasztronómiát kedvelők, és a gyermekes családok igazi fellegvára. A bor, wellness, és a gasztronómia szállodája exkluzív környezetével és szolgáltatásaival a régió kiemelkedő turisztikai célpontja. A szállodába lépve először a vibráló, olasz stílusú fekete-fehér színek és formák dominanciája ragadja meg a tekintetünket. Különös rusztikus hangulatot ad, az egykori malom épület hatalmas tégla falai, mely Szalon bárként használva, elegáns pihenési lehetőséget nyújt tea, vagy olasz kávé specialitások fogyasztása közben. A Hotel Castello különböző szobatípusokat kínál a vendégei számára, akik standard szobában, összenyitható szobában, akadálymentes szobában vagy akár lakosztályban is pihenhetnek. A szobák hangulatát fokozza, hogy egy részük a siklósi várra néz.

A kisgyermekes családok nagy örömére a szállodában két játszóház is megtalálható. Az egyik játszóházban az önfeledt csúszás, mászás, míg a másikban babakonyha, kockák, autók, babák, könyvek várják a kicsiket.

A szálloda stílusos Mulino éttermében a hangsúlyos mediterrán és olasz konyha mellett, magyaros és tájjellegű ételeket is kóstolhatnak a gasztronómia szerelmesei.
A szálloda vendégeinek tartalmas kikapcsolódási lehetőséget nyújt a siklósi Thermal Spa vízi paradicsoma, mely a hotelből közvetlen átjárással elérhető. A medencékben számos élményelem is megtalálható, ilyenek a pezsgőágyak, buzgárok, nyakzuhanyok, sodró folyosók és óriáscsúszdák, valamint a kicsiknek felszerelt vízi játékok. A wellness részlegben többféle szauna, masszázs lehetőség is van, míg a hölgyek a Castello Beautyban különböző szépségápolási kezeléseken vehetnek részt.

Aki több napra érkezik a siklósi négycsillagos wellness szállodába, annak érdemes kirándulást is terveznie a környéken. A siklósi vár, a bor, wellness és gasztronómiai élvezetek mellett senki ne hagyja ki a siklósi vár és a Villányi borvidék felfedezését sem.

Érdemes az Év Wellness Szálláshelyét mindenkinek kipróbálnia, hiszen a Hotel Castelloban **** garantált a kikapcsolódás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.