Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2020. Március 17. 11:35, kedd | PR

Az ideális húsvéti ajándék gyerekeknek

Az ideális húsvéti ajándék gyerekeknek

Közeleg a húsvét, ami a locsolkodásról és a csokitojásról szól a gyerekeknek. Ha nem igazán rajongsz azért, hogy mértéktelen mennyiségű édességet tömjenek magukba ezen az ünnepen, akkor ajándékozz élményt, amit az év további részében bármikor beválthatnak.

Élmény ajándékba

Egy bizonyos kor felett már kifejezetten díjazzák a gyerekek is az élményeket, azaz nem ragaszkodnak a LEGO, társas, Barbie összeállításhoz. Éppen ezért ma bemutatunk néhány élményt, amivel biztosan elvarázsolod a gyermeked.

A kisebbek számára egy rendőrautós utazás maga az álmok netovábbja. Ha pedig még egy ilyen csodamasinával érkezhetnek az óvodába, akkor aztán nem is tudják, hogy hova legyenek az örömtől. Persze a nagyobbak is szeretik az autókat, így egy zárt pályán való autóvezetés, esetleg egy kis driftelés lehet az, amitől igazán menőnek érzik magukat. Miért ne adhatnánk meg nekik ezt az élményt?

Nem kisgyerek már?

Az idősebb korosztály igényei már merőben mások, így nekik leginkább egy virtuális valóságban eltöltött idővel tudunk igazán kedveskedni, azaz az XBOX és a PlayStation világa lehet az igazán nagy dolog. Éppen ezért nyugodtan válassz egy kicsit komolyabb dolgot, bár nem arra gondolunk, hogy vásárolj neki egy konzolt és VR szemüveget. A Meglepkék kínálatában lehetőség nyílik ezeknek a játékoknak a kipróbálására, akár egy belépésre is a virtuális valóságba.

Ha érdekli a gyermeked a repülés, akkor egy szélcsatornás lebegéssel biztosan nem foghatsz mellé. Ennek során akár 9 méteres magasságban is lebeghet, persze felügyelet mellett vagy akár segítséggel.

Akkor se keseredj el, ha inkább a fegyverek szerelmese, hiszen ha úgy tartja kedved, akár egy paintball lövészetet is ajándékozhatsz neki. Persze nem mindegy, hogy milyen szinten szeretne vele foglalkozni, így az egészen kezdőtől a profiig minden lehetőség nyitva áll.

Ha pedig a víz szerelmese, akkor egy driftelésben a Dunán biztosan benne lenne. A REDJET tökéletesen biztonságos, ha a megfelelő magasságú és korú gyermekekkel használják. Igazi adrenalinbomba.

A nagyobbak inkább a haverokkal keresnek programot. Így ha te akarsz lenni a legjobb fej szülő, akkor ajándékozz neki szabadulószoba belépőt. Hidd el, odáig lesz az örömtől, hogy egy igazi élmény várja a barátaival.

Az is előfordulhat, hogy nem tudsz dönteni, így inkább rábíznád a választást. Ilyenkor egy Meglepkék ajándékutalvánnyal tuti befutó lehetsz, hiszen arra váltja be az utalványt, amire csak szeretné az adott árban. Éppen ezért, ha több élménnyel is szemezel, vagy nem tudod elképzelni, hogy mi érdekli, akkor ajándékozz utalványt! A meglepetés garantált!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Május 09. 10:53, szombat | PR

5 tuti tipp a sikeres nyelvvizsgához

Nyelvvizsgázni nehéz, legalábbis az első vizsga mindenképpen kihívás. Vannak azonban általános tippek nyelvvizsga típustól függetlenül, amik segíthetnek, hogy könnyedén vedd. Mutatjuk!

2020. Április 15. 12:01, szerda | PR

Ismerjük meg Mrs. Whiskyt, a híres whiskygeeket

2020. Április 03. 05:00, péntek | PR

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.