Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Április 13. 13:44, hétfő | Belföld
Forrás: Könyvkultúra Magazin

Az Ovális Iroda titkai

Az Ovális Iroda titkai

Amikor kiderült Bill Clinton és Monica Lewinsky viszonya, akkor Hillary Clinton egy könyvet vágott hitvese fejéhez…

A hírhedt Clinton-Lewinsky affér, Hillary Clinton dobálózása, John F. Kennedy viszonyai, a Carter fiúk drogos ügyei és a jelenlegi first lady trikós táncolásának részleteire is fény derül. A Fehér Ház hálószobatitkairól jelent meg ugyanis egy könyv a minap.

The Residence: Inside the Private World of the White House címmel jelentette meg belső információkra támaszkodó könyvét Kate Anderson Brower. Nem volt nehéz számára közvetlen hírforrásokat találni készülő kötetéhez, hiszen korábban az elnöki hivatal akkreditált tudósítójaként dolgozott. A Fehér Ház alkalmazottjai, az elnöki adminisztrációk munkatársai és az államfői családok hozzátartozói közül pedig több, mint száz embert faggatott ki. Így derítette ki egyebek közt azt is… Folytatás…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.