Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2017. Október 29. 04:00, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Bedrogozta ismerősét egy férfi, majd kifosztotta

Bedrogozta ismerősét egy férfi, majd kifosztotta

Mobiltelefont, kabátot és airsoft fegyvert lopott el a magatehetetlen sértettől egy férfi a minap, a kiskunfélegyházi rendőrök őrizetbe vették.

Egy fülöpjakabi férfi október 18-án 20 óra körül Kiskunfélegyházán találkozott ismerősével, akivel elment a lakására beszélgetni. A 23 éves házigazda ismeretlen hatóanyag tartalmú növényi törmelékből és dohányból sodort cigarettával kínálta vendégét, amelyet a sértett el is fogadott. A fülöpjakabi férfi a cigarettától azonnal rosszul lett, szédült, ezért ismerősét arra kérte, hívjon mentőt. Át is adta a mobiltelefonját vendéglátójának, aki azonban nem mentőt hívott, hanem a készüléket eltette, majd magatehetetlen ismerősét a házból kikísérte, és az utcán magára hagyta. A gyanúsított nem csupán a fülöpjakabi férfi telefonját, hanem kabátját és airsoft fegyverét is eltulajdonította.

A sértettre az utcán egy közeli vendéglő felszolgálója talált rá, ő értesítette a mentőszolgálatot és a rendőrséget.

A 23 éves férfit kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A gyanúsítottnál tartott házkutatás során az ellopott értékeket megtalálták. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;