Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2011. Augusztus 16. 14:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Beleakadtak a villanypásztorba – súlyosan megsérült az egyik kerékpáros

Beleakadtak a villanypásztorba – súlyosan megsérült az egyik kerékpáros

Egy kerékpáros súlyosan megsérült, mikor társával együtt beleakadt egy villanypásztor vezetékébe Bakonybél határában - értesült a HavariaPress.

A baleset vasárnap délután történt a bakonyi község külterületén, egy állattartó telepen. A kerékpárosok egy kavicsos magánúton közlekedtek, mikor belerohantak a villanypásztorba. Mindkét biciklista elesett, egyikük súlyos, töréses sérüléseket, a másik nyolc napon belül gyógyuló zúzódásokat szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A villanypásztor - melynek egyik vezetéke 20, a másik pedig 80 centi magasan fut végig a területen - jól látható, 50 méterről is észre kellett volna venniük a bicikliseknek. (pr)

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 30. 08:49, szombat | Kék hírek

Ittasan, forgalommal szemben hajtott egy 19 éves fiatal a 8-ason

Bejelentés érkezett a rendőrségre szeptember 29-én 22 óra 10 perckor, hogy a 8-as számú főúton Veszprém külterületén egy sötét színű gépjármű a forgalommal szemben halad.

2023. Szeptember 27. 06:00, szerda | Kék hírek

Rendőrökre lőttek rá Mórahalom közelében

Rálőttek egy szerb-magyar közös járőrcsoportra a határ vajdasági oldaláról Mórahalom közelében; senki sem sérült meg - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden a rendőrség honlapján.

2023. Szeptember 26. 12:02, kedd | Kék hírek

ORFK: a rendőrség nevében küldenek SMS-t csalók

A rendőrség nevével visszaélve küldenek adathalász SMS-t csalók - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden közleményben.

2023. Szeptember 25. 15:46, hétfő | Kék hírek

Mentősökre támadt egy ittas férfi, vádat emeltek ellene

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki ittasan az őt ellátó mentősökre támad.