Városlista
2020. július 15, szerda - Henrik

Hírek

2011. Szeptember 03. 07:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Bilincset kapott az üvöltöző nő

Bilincset kapott az üvöltöző nő

Meg kellett bilincselniük a rendőröknek azt a kerékpározó nőt, aki nem volt hajlandó átadni személyi igazolványát, üvöltözött és agresszíven lépett fel a járőrökkel szemben péntek délelőtt Mohácson - írta a HavariaPress.

A gyalogosok között kerékpározott egy nő péntek délelőtt, Mohácson. A szabálytalanságot észlelő rendőrök közölték vele, hogy szabálysértést követett el, amit a nő nem ismert el, ezért a járőrök feljelentést tettek ellene; felszólították, hogy adja át személyi igazolványát, de a kerékpáros nem volt hajlandó igazolni magát, így a rendőrök végül kénytelenek voltak megbilincselni és előállítani.

Az intézkedés során a szabálytalankodó nő végig agresszíven viselkedett, ellenállt, szitkozódott és üvöltött. Az ügyben ellene közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése, személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése, jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt szabálysértési eljárás indult. (pr)

Címkék: szabálytalan

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 14. 14:09, kedd | Kék hírek

Hamis bútorokat foglalt le a NAV egy Pest megyei családi háznál

Több mint négymillió forint értékben foglaltak le hamis bútorokat a pénzügyőrök egy Pest megyei családi házban. Az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás

2020. Július 14. 11:16, kedd | Kék hírek

Vádat emeltek négy férfi ellen, akik elrabolták két kollégájukat

Az ügyészség emberrablás bűntette, súlyos testi sértés bűntett kísérlete és zaklatás vétsége miatt nyújtott be vádiratot négy férfi ellen, akik elrabolták két kollégájukat - közölte a Pest Megyei Főügyészség kedden.

2020. Július 13. 08:02, hétfő | Kék hírek

Életet mentettek a kisvárdai rendőrök

A nőt saját udvarán találták eszméletlen állapotban.

2020. Július 12. 17:56, vasárnap | Kék hírek

Többször megütötte és kirabolta idős áldozatát a villamoson

Az újpesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki pár tízezer forintért megtámadott egy idős asszonyt; a feltételezett elkövető a rendőrségi felhívás hatására adta fel magát.