Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Április 24. 00:00, kedd | Helyi

Birkenstock komfortos viselet

Birkenstock komfortos viselet

Sok hölgy esik bele könnyen abba a hibába, hogy elsősorban a külsőséget részesítik előnyben a kényelem így csak másodlagos szempont, így képesek akár mindennapos használatra kényelmetlen magassarkút választani, csak hogy tökéletesnek tűnjön a megjelenésük.

A nők önbizalmához hozzájárul egy csinos magassarkú cipő, amely a lábat is karcsúsítja, de valójában tudjuk, hogy nem könnyű igazán kényelmes és egyben divatos darabot találni. A hosszú távon magas sarokkal rendelkező cipők számtalan egészségügyi probléma előidézői, amely az emberi test számára maradandó károkat is okozhat.

Szóba jöhet a balerina cipő, ami tuti befutó a hölgyek választása alapján, nem igazán akar kimenni a divatból. Ez egy tipikusan olyan cipőforma, ami mindenhez illik, könnyű belőle igazán kényelmeset találni, bájos, ugyanakkor nőies, a legtöbben ezt a típust választják szívesen. Ugyanakkor egyik legnagyobb hibájuk, hogy nem strapabíróak, hamar szétmennek vagy elkopik, leválik a talpuk. A lapos talprész miatt nem tartozik az egészséges viseletek körébe.

A kényelmes cipő a test többi részéről leveheti a terhet, főként a gerincről, de a nyak különböző fájdalmainak csökkentésére is tökéletes megoldás lehet. A szűk cipő bőrirritációt okozhat, felhólyagosíthatja és kisebbítheti a lábfejet, a sarkakat. A cipők választása során számos kérdés felmerülhet, mint például, hogy miből készüljön, puha legyen, vagy kemény, mekkora az ideális méret, illetve, hogy milyen árkategóriában válasszunk. Ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia, de a legfontosabb szempont a megfelelő méret megválasztása. Összetöri és elszorítja a lábat a kisméretű cipő, a túl nagy viszont nem biztosít megfelelő tartást.

Mindenkinek más igényei vannak, így vásárlás előtt gondoljuk át, milyen alkalomra szánjuk, illetve, hogy adott esetben milyen időjárási jelenséggel nézünk szembe viseletük során. Ennek megfelelően kell megválasztani, milyen anyagból készül a lábbeli. A drágább cipők minőségibb anyagból készülnek, ez miatt valóban kényelmesek.

A Birkenstock német márka számára fontos a láb kényelme, de a környezetvédelem is, így természetes anyagok felhasználásával az anatómiailag tervezett lábbelik maximális komfortérzetet biztosítanak hosszú távon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya