Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2017. Június 23. 05:00, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

Bordélyházat számolt fel a terrorelhárítás Bács-Kiskunban - VIDEÓVAL

Bordélyházat számolt fel a terrorelhárítás Bács-Kiskunban - VIDEÓVAL

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottakat.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság (BKMRFK) Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. István 61 éves bajai lakos és 66 éves sükösdi társa ellen.

A nyomozás adatai szerint S. István sükösdi bérelt fogadójában három nő anyagi ellenszolgáltatásért prostitúciós tevékenységet végzett. A szexuális szolgáltatásokból származó bevétel a 61 éves bajai férfihoz került, aki abból fedezte kiadásit és fizette ki „alkalmazottait”. Társa - aki szintén részesült a bevételből - felügyelte a bordélyházban a folyamatos munkavégzést, illetve alkalmanként ügyfelekhez szállította őket.

A BKMRFK munkatársai a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével 2017. június 20-án este otthonaikban elfogták a gyanúsítottakat, illetve felszámolták a bordélyházat.

A nyomozók mindkét férfit gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.