Városlista
2019. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2019. Február 26. 11:07, kedd | Helyi

Büki Lili duplázott az Európa Bajnokságon

Büki Lili duplázott az Európa Bajnokságon

Egyéni bronz és csapat arany tatai párbajtőrben!

Az olaszországi Foggia-ban zajlik a kadet és junior Európa Bajnokság, ahol szombaton kezdték az egyéni küzdelmeket a kadet párbajtőrözők. Az OMS-Tata ifjú vívónője Büki Lili is a magyar válogatott tagjaként lépett pástra és a csoportkört követően a 20. helyről kezdte meg a direkt kieséses tábla küzdelmeit.

Remek vívással, nagy csatákat nyerve jutott a legjobb négy közé, ahol a honfitárs Muhari Eszter – a későbbi Európa bajnok-, színvonalas asszóban 15-13-ra nyert Lili ellen, így Büki Lili bronzéremmel zárta a versenyt.

Hétfőn a Büki Lili, Kollár Kincső, Muhari Eszter, Szarvas Rita felállásban, címvédésre készült a Partali Csaba vezette magyar válogatott. A csapat erejét jelzi, hogy tükörsima győzelmekkel jutottak az elődöntőbe, ahol a lengyel válogatott ellen 45-41-re nyertek a lányok, majd a döntőben, az ukrán válogatott ellen kétség sem férhetett a címvédéshez: a vége 45-38 lett.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 08:51, hétfő | Helyi

2019. évre tervezett melegvíz-korlátozások Tatabányán

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat a tatabányai primer távfűtési hálózat karbantartási időpontjairól, városrészenként

2019. Június 16. 00:00, vasárnap | Helyi

Frissítő gyümölcsös italok a legforróbb napokra!

A száraz kánikulát nem könnyű elviselni, hiszen már csekély szabadban töltött idő után is kimerültséget érezhetsz, amelynek legfőbb oka a folyadékhiány lehet. A víz mellett azonban izgalmasabb alternatívák is léteznek!

2019. Június 16. 00:00, vasárnap | Helyi

Kutya meleg lesz!

Lakossági tájékoztató hőség idejére

2019. Június 15. 00:00, szombat | Helyi

Már lehet jelentkezni az idei nyári napközis táborba!

Változatos programok és szakképzett pedagógusok várják idén is a 7-14 év közötti gyermekeket a nyári napközis táborba, amelyre június 24-ig lehet jelentkezni!