Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2018. Március 06. 09:34, kedd | Helyi

Büki Lili Európa bajnok a párbajtőr csapattal!

Büki Lili Európa bajnok a párbajtőr csapattal!

Remek kadet eredmények Szocsiból

Március 2-án kezdődött Szocsiban a kadet és junior kontinens bajnokság.

Régiónkat Büki Lili az OMS-Tata párbajtőrözője képviselte. Pénteken az egyéni versenyszámokat rendezték, ahol Lili remek, 6/0 győzelemmel, veretlenül zárta a csoportkört. Az egyenes kieséses táblán, az első helyről kezdte meg a küzdelmeket és jutott a legjobb nyolc közé, ahol az olasz, későbbi bronzérmes Kowalczyk állította meg a tatai tehetséget, így Lili az 5. helyen zárt.

Hétfőn címvédőként lépett pástra a magyar csapat: Büki Lili, Dékány Kinga, Kolczonay Borbála és Muhari Eszter összeállításban. Partali Csaba vezetőedzőnek, a döntőbe jutásig nem sok izgalomra volt oka, a lányok hihetetlen magabiztosan gyalogoltak az aranyérem felé: német válogatott 29, az izraeli 26 tust adott a mieinknek.
A döntőben jött a nagy rivális orosz csapat, akik az utolsó előtti asszóban felzárkóztak két tusra, de Muhari Eszternek helyén volt a keze és szíve, így a magyar válogatott 45-43 győzött és lett másodszor is Európa bajnok!

A napnak még nem volt vége, a férfi kadet kardcsapat álomvívással szintén megvédte tavalyi címét és állhatott a dobogó legfelső fokára: Baaken Mátyás, Kaiser Balázs, Rabb Krisztián és Urbán Tamás Ravasz Etele válogatott edző irányításával.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 22. 00:00, péntek | Helyi

Hasznos segédlet LED izzó vásárláshoz

Mire figyelj a csomagoláson, ha legközelebb LED fényforrást szeretnél vásárolni? Melyik érték mit jelent, és az izzó dobozán melyik adatokra érdemes mindenképp vetni egy pillantást?

2019. November 21. 14:10, csütörtök | Helyi

Intuitive home, a figyelmes és gondoskodó smart home megoldás

2019. November 20. 11:00, szerda | Helyi

ÚJRA TATABÁNYÁN MAGYARORSZÁG LEGLÁTVÁNYOSABB OPERETT SHOWJA

A Vértes Agorája, 2020. január 25. szombat 19 óra

2019. November 17. 00:00, vasárnap | Helyi

Hátrányos helyzetű fiatalok továbbtanulását segíti a Becton Dickinson

Ösztöndíj lehetőséget biztosít a Becton Dickinson Hungary Kft. tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok számára, mellyel diákok a továbbtanulását, illetve későbbi pályaválasztását segítik.