Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2011. Augusztus 14. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Buta hiba - simán kirabolták Amy Winehouse házát

Buta hiba - simán kirabolták Amy Winehouse házát

Kedvenc gitárja mellett kiadatlan dalok, és szövegkönyvek is eltűntek Amy Winehouse otthonából. Az énekesnő házához húsz embernek volt kulcsa.

 Közel egy hónapja, hogy Amy Winehouse meghalt, családjának azonban eddig nem jutott eszébe, hogy lecseréljék az énekesnő otthonának zárjait. Nagyjából húsz embernek volt kulcsa és bejárása a házba, így valószínűleg közöttük van az is, aki kirabolta a lakást. Dalszövegek, még kiadatlan dalok és Amy kedvenc gitárja is eltűnt, betörésre utaló jelet azonban nem találtak a rendőrök - írja az Új Ász.

STOP

Címkék: amy winehouse

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 22. 17:10, szerda | Bulvár

Az Andonik Médiaválogatott Szigetszentmiklóson - VIDEÓVAL

Ezúttal a Szigetszentmiklósi Teremlabdarúgó Kupán vett részt a csapat, amelyről a csapat kapitánya, Nagy Anett tájékoztatja bővebben a nézőket.

2020. Január 22. 16:05, szerda | Bulvár

Bradley Cooper a Netflixnél rendez filmet

A Netflix karolta fel Bradley Cooper új filmjét, amelyet a világhírű karmesterről, Leonard Bernsteinről forgat - írta kedden a variety.com.

2020. Január 22. 13:04, szerda | Bulvár

Ozzy Osbourne Parkinson-kórban szenved

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori vezető énekese szerdán az amerikai ABC televíziónak a feleségével együtt adott érzelmes interjúban tárta fel, hogy Parkinson-kórban szenved.

2020. Január 22. 08:53, szerda | Bulvár

Harry és Meghan figyelmeztette a sajtót, hogy hagyja őket békén

Jogi ellenlépéseket helyezett kilátásba kedden Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő arra az esetre, ha a lesipuskás fotósok továbbra sem hagyják őket békén.