Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2014. Május 23. 09:57, péntek | Helyi

Cirkusz és varázslat Gyermeknapon

Cirkusz és varázslat Gyermeknapon

Egész hétvégén, május 24-én és 25-én reggeltől estig színes programok várják a gyerekeket a Vértes Agorájában és környékén, ahol a cirkusz és varázslat kapja a főszerepet

A gyerekek nem csak megfigyelői lehetnek a lélegzetelállító, szórakoztató mutatványoknak, de maguk is kipróbálhatják azokat. Az ügyességi próbákon pecséteket gyűjthetnek a Cirkuszi Agora Kártyába, s ezek bohócorra válthatóak, amelyekkel belépőket igényelhetnek az esti színháztermi cirkuszi bemutatóra, majd Danny Blue mentalista azt követő előadására. Mindkét nap kreatív foglalkozások várják az érdeklődőket, lesz többek között cirkuszi fotózás és állatsimogató is. A Gyereknap keretében nyílik meg 2014. május 24-én, 16 órakor Szalma Edit meseillusztrációs kiállítása a Kortárs Galériában, ahol biztosan nem fognak tétlenkedni az alkotásra kész gyerekek. A Tatabányai Múzeumban is érdekes elfoglaltságot találhatnak kicsik és nagyok egyaránt.
Május 25-én, vasárnap délután az átvonulós cirkuszi parádé után az Árpád téren folytatódik a program az Ezer Lámpás Lámpás Éjszakájával, azaz Eltűnt Gyermekek Világnapja alkalmából szervezett eseménysorral.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya