Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Szeptember 07. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Csak hazudja terhességét Beyoncé?

Csak hazudja terhességét Beyoncé?

Augusztus végén büszkén mutogatta növekvő pocakját Beyoncé, ám azóta valahogy eltűnt első gyermekének a nyoma. A jelenség számos kérdést felvet.

 Bő egy hete végre bejelentette Beyoncé Knowles, hogy teljesült legnagyobb álma, és gyermeket vár. A pocakját büszkén simogató díva pedig nemcsak a boldog anyukák közé lépett, de egyben az MTV történetének legnézettebb adását is összehozta a nagy hírrel. Így nem volt nehéz megfejteni, hogy a gyermekáldásra készülő Beyoncét és párját, Jay-Z-t egy szabad szemmel is jól látható összeggel támogatta a zenecsatorna, amiért a VMA-ig titkolják az örömüket. Sőt, elképzelhető, hogy nincs is semmi változás a zenészpáros életében... Bey gömbölyödő pocakja ugaynis hirtelen eltűnt. Legalábbis szűk felsőben nem látszott, hogy egy baba növekedne a hasában, miközben harmincadik születésnapját ünnepelte pár napja. Ez pedig azonnal beindította a pletykákat, miszerint nem is várandós, csupán a show miatt lett az egész kitalálva.

Persze akkor még szereznie kellene majd egy babát, hiszen örökre nem maradhat ál-terhes. Vagyis valószínűleg az a megoldás, hogy valóban gyermeket vár, csak még nem lépett a második trimeszterbe, így nem látszik rajta. Ezért egy műhasat kapott, hogy nagyobb legyen a szenzáció. Amit állítólag a Video Music Awards egyik szervezője ki is kotyogott...

Címkék: beyoncé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.