Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Augusztus 05. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Advertcomm Advertising

Csomor Csilla rekordkísérletre készül

Csomor Csilla rekordkísérletre készül

Közvetlenül a burgenlandi Sonnentherme fürdő mellett, a magyarországi Zsira határában, a Magyar Golf 100 éves évfordulóján 24 órás golfversenyt rendeznek 2011. augusztus 13-14-én.

Nem kérdéses, hogy a színésznő, Csomor Csilla mit keres az eseményen, hiszen sokan tudják róla, hogy több sportágban is jeleskedik, de leginkább a golf szerelmese.

A Barátok közt televíziós sorozatban ismét színre lépő Csomor Csilla nemcsak Berényi Zsuzsaként él egészségtudatosan. Odafigyel étkezésére, a mindennapos mozgásra és a lelki harmóniájára is. Csilla amatőr golfozóként tavasztól őszig játszik. A természet, a jó levegő és a jó társaság Csomor Csilla számára a három legszebb dolog amit megtalált kedvenc sportjában, és amely kapcsán most nagy kihívás elé néz. Több ismert ember társaságában ő is részt vállal játékosként a „maratoni” rekordkísérletben. Magyar – és Guinnes Rekord felállítását kísérlik meg, amely a Sonnengolf Club- ban 2011.augusztus 13-án 12 órkor veszi kezdetét háromszor 8 órás játékidővel, 15 perces szünetekkel. A verseny a Royal and Ancient Golfclub St. Andrews érvényes szabályzata alapján, valamint a Magyar Golfszövetség és a Sonnengolf klub helyi szabályzata szerint zajlik majd. Amatőr és profi résztvevők indulhatnak, 45-ös HCP-től, amire a résztvevők egyénileg jelentkeznek. Egyenlő eredmény esetén az utolsó lyukak eredményei döntenek (9,8,7, 6 és így tovább). Ezen eredmények egyezése esetén pay off az 1. lyuktól.

Ha a rekordkísérlet sikerül, A versenyt követően a Magyar Rekordok bizottsága már a helyszínen kiállítja az oklevelet a magyar rekordról Clubra, és személyre szólóan, és a versenyt követő időszakban a Guinness Rekordnál is bejegyzésre kerül – szintén nem csak a Club, hanem a játékban résztvevők is név szerint

Arra a kérdésre, hogy a verseny után milyen tervei vannak még a nyár utolsó napjaira energikus választ ad:

„Jó barátaim a vitorlázás rejtelmeibe is bevezettek, és ez a sportág is nagyon vonzó lett számomra, ezért hódolni fogok ennek a remek vízi sportnak Csopakon.”

Címkék: Csomor Csilla

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára