Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2015. December 19. 00:00, szombat | Helyi

Czifrik János bronzérmes a felnőtt országos bajnokságon

Czifrik János bronzérmes a felnőtt országos bajnokságon

Hévízen rendezték meg a férfi felnőtt országos bajnokságot, ahol Czifrik János képviselte a Tatabányai Sport Club színeit.

44 egyesület 86 fővel képviseltette magát. A fürdőváros jó házigazdaként rendezte meg az év egyik legrangosabb versenyét az országban. Nagy csaták folytak a bajnoki cím megszerzésért és egyben a válogatott keretbe való bekerülésért.
Czifrik János a döntőbe jutásért egy Győri Gladiátor Boksz Clubbos versenyzővel lépett a kötelek közé. Kiélezett csatában a bírók szoros pontozással, ugyan de, a mérkőzés végén az ellenfelet hozták ki győztesen, így a TSC versenyzője a dobogó 3. fokán bronzérmet vehetett át. A szakmai vezetés azonban a szoros mérkőzés láttán Czifrik Jánosra továbbra is számít a válogatott keretben.
A versenyzőt felkészítette Kardos József és Rózsa András, akik örülnek, hogy ismét sikerült a felnőtt országos bajnokságon is érmet szereznie tatabányai versenyzőnek. Bíróként Babai Sándor képviselte Tatabányát.
Ezzel a versennyel befejeződött a 2015-ös versenyévad és büszke lehet a TSC ökölvívó szakosztálya, hogy minden korcsoportban sikerült diákolimpiai és magyar bajnoki érmeket illetve magyar bajnoki címet szerezni. Valamint a Földi Imre sport ösztöndíjas Tar Sándor több nemzetközi versenyekről is érmekkel tért haza.
Szakosztályunk továbbra is várja az ökölvívással megismerkedni vágyó fiatal fiúkat és lányokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya