Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Október 29. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Détár Enikő bosszút áll férjén egy pletyka miatt?

Détár Enikő bosszút áll férjén egy pletyka miatt?

Détár Enikő a Jóban Rosszban című sorozatban kapott szerepet, így férjével riválisok lesznek. Érdekes, hogy ez a hír pont akkor látott napvilágot, amikor címlapon boronálták össze Rékasi Károlyt Kiss Ramónával...

Nem először próbálnak meg többet belelátni Kiss Ramóna és Rékasi Károly kapcsolatába, hiszen sokaknak feltűnt, hogy a Barátok köztben mennyire hitelesen alakítanak szerelmespárt. Ráadásul nem titkolják, hogy az életben is nagyon közel állnak egymáshoz. Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél? Ilyenkor beindul a találgatás. Talán nem a véletlen műve, hogy egy magazin már címlapon foglalkozik a kérdéssel, kerülgetve a forró kását. Csak nem valamiféle nemes bosszúként szerződött Détár Enikő a rivális sorozathoz? Talán így akar valamit bebizonyítani, talán így akar visszavágni? Arról is suttognak, hogy Enikő korábbi összeomlásainak igazi oka ugyanez a híresztelés. Akárhogy is, Enikő most nagy gólt rúgott, bebizonyította, hogy erős személyiség, aki újra meg újra talpra tud állni. Ahogy azt is megmutatta már a világnak, hogyan lehet a házassági viharokat túlélni: "Voltak túlkapások, túlbillenések, de ezekről nem fogok beszélni..." - nyilatkozta sokatmondóan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.