Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Április 13. 10:34, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai Bajnoki cím a Bárdosnak, bronzérem a Vaszarynak

Diákolimpiai Bajnoki cím a Bárdosnak, bronzérem a Vaszarynak

Szép eredmények párbajtőrben

Hétvégén, Szolnok adott otthon három napon keresztül a vívó párbajtőr diákolimpia hat korcsoportjának. A tétet a bajnoki cím mellett a továbbtanuláshoz járó plusz pontok is emelték.
Pénteken a IV. korcsoport lépett pástra, ahol az egyébként TSC színeiben versenyző Gnám Tamara egész napos, remek vívással, most a Bárdos László Gimnáziumnak szerzett egy ragyogó aranyérmet.
Vasárnap a III. korcsoportban két OMS-Tata vívóhölgynek, Bödecs Pálmának és Tantmann Evelinnek sikerült a legjobb nyolcközé jutni. A négy között a továbblépés Pálmának sikerült, de a döntőbe kerülésért, sajnos hosszabbításban kikapott, így a tatai Vaszary János Általános Iskola egy bronzéremmel és egy 8. hellyel gazdagodott.
Edzők: Partali Csaba, Juhász Bence, Plásztán Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 26. 10:14, péntek | Helyi sport

Pánovics Lajos is ott volt Joachim Deckarm köszöntésén

Pánovics Lajos, a Tatabánya korábbi játékosa is ott volt az 1970-es években a világ legjobb férfi kézilabdázójának tartott német Joachim Deckarm hetvenedik születésnapja alkalmából rendezett csütörtöki gálamérkőzésen

2024. Január 22. 09:09, hétfő | Helyi sport

Férfi kézilabda Eb - Rodríguez: bizonyítottuk, hogy csapat vagyunk

José María Rodríguez Vaquero szövetségi kapitány úgy fogalmazott:a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosai a Horvátország elleni győztes Európa-bajnoki mérkőzésen bizonyították, hogy csapatot és egy családot alkotnak

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.