Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2015. Június 12. 09:16, péntek | Helyi
Forrás: tatabanya

Díjátadó a középiskolások versenyeredményeiért

Díjátadó a középiskolások versenyeredményeiért

Átadták városunk elismeréseit a tanulmányi versenyeken kimagasló eredményt elért középiskolás tanulók és felkészítő tanáraik részére.

A városunkban tanuló, kimagasló versenyeredményt elérő diákokat és tanáraikat jutalmazták meg csütörtökön. A díjakat Schmidt Csaba polgármester és Szalai Imre, a Tatabánya Középfokú Oktatási Intézményeiért Közalapítvány elnöke adta át. Az Árpád Gimnázium tanulóinak éneke után mintegy 90 diák és 58 pedagógus elismerő oklevelet és könyvvásárlási utalványt vehetett át.

Ahogy Schmidt Csaba fogalmazott: „Minden diáknak meg kell találnia a középiskolában azt, amit igazán magáénak érez, és ehhez meg kell találni azokat a pedagógusokat is, akik segítenek a lehető legjobban megismerni az adott tudományterületet, akik felkeltik az érdeklődést és lehetőséget biztosítanak arra, hogy akár egy verseny keretén belül is be tudja bizonyítani a diák, hogy ő mennyire jó képességű ezen a területen. Mi azért is vagyunk erre nagyon büszkék, mert azt szeretnénk elérni, hogy a megye legjobb iskolái Tatabányán legyenek.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya