Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2014. Szeptember 29. 09:38, hétfő | Helyi sport

Döntős tatabányai helyezés a párbajtőrözőknél Zrenjaninban

Döntős tatabányai helyezés a párbajtőrözőknél Zrenjaninban

Remek helytállás a kadetok között

Hétvégén kezdték meg kadet párbajtőrözőink a nemzetközi szereplést, európai körversenyen, Szerbiában. A 20 fős magyar küldöttség tagja volt Gnám Tamara, a TSC fiatal vívója. A csoportmérkőzéseket követően, biztosan menetelt a táblán, ahol a négy közé jutásért a későbbi győztes olasz Bozza Alexandától kapott ki, így a döntőben a 8.helyen végzett. A körverseny ezüstérmese a diósgyőri Nagy Kinga,bronzérmese Szőke Sára Vasas lett, Molnár Petra OMS-Tata a 36. helyen zárta a versenyt.
Végeredmény: 1. Bozza (olasz), 2. Nagy Kinga (egyesületi edző: Godó Gábor, válogatott edző: Plásztán Attila), 3. Szőke Sára (egyesületi edző: Halla Péter, válogatott edző: Plásztán Attila) és Isola (olasz), …8. Gnám Tamara (egyesületi edző: Partali Csaba, válogatott edző: Plásztán Attila) 9. Ladányi Nelli, …12. Fekete Laura, 13. Egerszegi Alexandra, …17. Szabó Viktória, …20. Trencsényi Sára, …23. Petri Renáta, …27. Kazár Dóra, …29. Gilányi Dóra, …34. Kardos Edina, …36. Molnár Petra OMS-Tata, …42. Vértesi Lili, …44. Csoknyai Lilla, …52. Csepregi Csepke, …69. Fehértói-Nagy Lili, …74. Tartóczki Vera, …83. Rékassy Panka, …100. Kovács Éva OMS-Tata,.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 07:55, szerda | Külföld

Újabb vámokkal fenyegeti Kínát Donald Trump

Donald Trump amerikai elnök kedden a New York-i Gzadasági Klubban tartott beszédében az amerikai gazdaság erejét dicsérte, és újabb vámtarifa-emelésekkel fenyegette meg Kínát arra az esetre,

2019. November 13. 07:35, szerda | Belföld

Karácsonyi kívánságok teljesülhetnek a Szeretetdoboz-kívánságlista segítségével

Az idén személyre szabott kívánságokat is teljesít a Magyar Református Szeretetszolgálat; a Szeretetdoboz-kívánságlista segítségével a rászoruló gyermekek pontosan azokat az ajándékokat kapják meg, amelyekre vágynak.

2019. November 13. 07:14, szerda | Belföld

Ma van a magyar nyelv napja

Ma van a magyar nyelv napja, ebből az alkalomból gálaműsort tart az Anyanyelvápolók Szövetsége, az M5 a nap folyamán bejátszásokkal, este pedig stúdióműsorral hívja fel a figyelmet az anyanyelv fontosságára.

2019. November 13. 07:13, szerda | Külföld

Többnapos rakétaháborúra számítanak Izraelben

Többnapos rakétaháborúra készítik fel a lakosságot Izraelben, várhatóan szerdán sem nyílnak meg az iskolák az ország déli és központi részén - jelentette az izraeli média kedden.