Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Szeptember 29. 09:38, hétfő | Helyi sport

Döntős tatabányai helyezés a párbajtőrözőknél Zrenjaninban

Döntős tatabányai helyezés a párbajtőrözőknél Zrenjaninban

Remek helytállás a kadetok között

Hétvégén kezdték meg kadet párbajtőrözőink a nemzetközi szereplést, európai körversenyen, Szerbiában. A 20 fős magyar küldöttség tagja volt Gnám Tamara, a TSC fiatal vívója. A csoportmérkőzéseket követően, biztosan menetelt a táblán, ahol a négy közé jutásért a későbbi győztes olasz Bozza Alexandától kapott ki, így a döntőben a 8.helyen végzett. A körverseny ezüstérmese a diósgyőri Nagy Kinga,bronzérmese Szőke Sára Vasas lett, Molnár Petra OMS-Tata a 36. helyen zárta a versenyt.
Végeredmény: 1. Bozza (olasz), 2. Nagy Kinga (egyesületi edző: Godó Gábor, válogatott edző: Plásztán Attila), 3. Szőke Sára (egyesületi edző: Halla Péter, válogatott edző: Plásztán Attila) és Isola (olasz), …8. Gnám Tamara (egyesületi edző: Partali Csaba, válogatott edző: Plásztán Attila) 9. Ladányi Nelli, …12. Fekete Laura, 13. Egerszegi Alexandra, …17. Szabó Viktória, …20. Trencsényi Sára, …23. Petri Renáta, …27. Kazár Dóra, …29. Gilányi Dóra, …34. Kardos Edina, …36. Molnár Petra OMS-Tata, …42. Vértesi Lili, …44. Csoknyai Lilla, …52. Csepregi Csepke, …69. Fehértói-Nagy Lili, …74. Tartóczki Vera, …83. Rékassy Panka, …100. Kovács Éva OMS-Tata,.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.