Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Január 11. 08:00, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Dopeman: Én alkottam meg Majkát, értem rajonganak

Dopeman: Én alkottam meg Majkát, értem rajonganak

Majka és Dopeman korábban jó viszonyban voltak, ám néhány évvel ezelőtt valami megváltozott köztük. Azóta ugyanis kígyót-békát kiabálnak a másikra. Legutóbb az ózdi rapper klipje miatt cikizte kollégáját.

„Azt hiszem megint jár egy kis gratuláció Dopeman Lacinak. Az új nótáját, amiben nyilván mindenkit fikáz, több mint ötezren nézték meg egy hét alatt. Ahhoz, hogy százezer fölé menjen a klikkszáma, minimum nekünk kell ötletet adni. Rendben van, hogy azzal vádol minket ez az ostoba, hogy valami nézettségpörgetőt veszünk, de mondja meg nekem valaki, ő miért a visszapörgetőt vette meg! Húzd le magad a retyón, bari, hidd el, azt se venné észre senki” – tette közzé a Facebookon Majka, akinek szavaira reagált Dope.
– Szerintem azért zavarja őt a jelenlétem, mert a környezete csak ajnározza, és idegesíti, hogy én megmondom neki a frankót. Azt azonban elfelejti, hogy bármennyire is mutálódott azóta, őt én alkottam meg. Amikor érte rajonganak, akkor valójában engem szeretnek – mondta Dopeman, aki azt üzeni Majkának, hogy ne viselje annyira a szívén a sorsát, mert ha felidegesíti magát, még komolyabb szívproblémái is lehetnek.

Címkék: Dopeman, Majka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára