Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Január 09. 10:53, szombat | Belföld
Forrás: mti

Droglabort számolt fel a rendőrség Budapesten - VIDEÓ

Droglabort számolt fel a rendőrség Budapesten - VIDEÓ

Droglabort számolt fel a rendőrség Budapesten csütörtökön, majd elfogták a kábítószer előállításához használt lakás bérlőjét és társát - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton.

A rendőrségi honlapon azt írták, hogy a BRFK Felderítő Főosztály és a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói csütörtökön egy lakásbetörés-sorozat miatt mentek ki egy XI. kerületi lakásba, ahol egy droglabort találtak.

Az eljárásban kiderült, hogy a lakást álnéven bérelte ki egy férfi, aki ellen négy elfogatóparancs volt érvényben. A gyanú szerint a férfi és társa a lakást kábítószer előállításához és tároláshoz használták.

A rendőrök a lakásban és a feltételezett elkövetők tartózkodási helyén három kilogramm marihuánát, öt kilogramm amfetamint és kábítószer előállításához szükséges vegyszereket találtak.

A rendőrség a két férfit elfogta, és 21 millió forint értékben kábítószert, valamint 45 millió forint értékben luxusautókat foglalt le.

A nyomozók a 43 éves és a 46 éves férfit kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.