Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Január 16. 13:24, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Droglabort találtak a tanyán

Droglabort találtak a tanyán

Illegális droglabort számoltak fel a rendőrök egy Nyíregyházához közeli tanyán – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság szóvivőhelyettese hétfőn.

Az ügyben egy 39 éves férfit vettek őrizetbe, ellene kábítószerrel visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanújával indult eljárás –- mondta Hajas Zoltán rendőr őrnagy. A szóvivőhelyettes tájékoztatása szerint a férfi 2011 júniusa óta nagy mennyiségben darált le növényi mákszármazékot, és állított elő kábítószert az általa korábban megvásárolt, lakatlan tanyán. Tevékenységéhez eszközöket is beszerzett, amelyet most lefoglaltak a növényi származékokkal és a drog előállításához szükséges vegyi anyagokkal együtt.

Hajas Zoltán megjegyezte: a rendőrség szombaton kezdte meg az illegális droglabor felszámolását, de a helyszíni szemle még hétfőn is tart. Az eljárás során – folytatta az őrnagy – a rendőrség vizsgálja, hogy a férfi az előállított kábítószert hol és kiknek értékesítette. Az ügynek várhatóan több gyanúsítottja lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.