Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Július 05. 10:01, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Drogot is árult az autószerelő, több ügyfele is lebukott

Drogot is árult az autószerelő, több ügyfele is lebukott

A nyomozók egy fóti autószerviz illegális mellékesét végző tulajdonosát vették őrizetbe. A 29 éves férfi műhelyében nemcsak gumi cserélt gazdát, hanem tömött pakkok is.

Hónapokig tartott az az előkészítő eljárás, amelyet egy 2021 nyarán kapott információ alapján rendeltek el a rendőrök. Egy állítólagos drogkereskedésről szóló jelzést kellett a megalapozott gyanú közléséhez elegendő bizonyítékkal megtámasztani. Néhány nappal ezelőtt született döntés a realizálásról – közölte a rendőrség.

A műhelyt július 3-án lepték el rendőrök, mindent is átkutattak. Az akció meglepetés jellegét jól mutatta, hogy ottlétükkor is érkeztek az egészről mit sem sejtő vevők - a célszemélynek sem lehetősége, sem ideje nem volt kiértesítésükre. Hozzászoktak a rendszeres látogatáshoz, pénzzel érkeztek, marihuánával töltött zacskókkal távoztak.

A rendőrség kifejtette, hogy a 29 éves férfit bilincsben előállították, miközben bűnügyi technikusok járták végig a műhelyt és a házat. Lefoglaltak kábítószergyanús anyaggal szennyezett tárgyakat, csomagoláshoz szükséges eszközöket, simítózáras tasakokat és közel 200 ezer forintot. Gyorstesztje is pozitív lett, állítása szerint rendszeresen fogyaszt. Ahogyan az a 9 férfi is, akiket ügyfélköréből állítottak elő - velük kábítószer birtoklása vétségének gyanúját közölték.

Az őrizetbe vett 29 éves férfi megtagadta a vallomástételt, vele szemben a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Címkék: díler, drog, elfogás, Fót, szerviz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.