Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Május 31. 09:47, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

Dulakodtak, egyikük kést rántott, szolgálton kívüli rendőr lépett közbe

Dulakodtak, egyikük kést rántott, szolgálton kívüli rendőr lépett közbe

A dulakodás közben egyik férfi kést is előrántott.

A rendőrségre bejelentés érkezett május 30-án 17 órakor arról, hogy két férfi – akik közül az egyiknek kés volt a kezében – összeverekedett a nyílt utcán Győrben. A helyszínre érkező rendőröket egy szolgálaton kívüli kollégájuk fogadta, aki miután látta a dulakodást, azonnal odament a verekedőkhöz és szétválasztotta őket. Az intézkedők a kést lefoglalták, mindkét férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították őket.

A nyomozók az 51 éves S. Lászlót garázdaság vétsége, míg a 61 éves Sz. Zoltán Andrást felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

S. László kihallgatásán elmondta, hogy előzetes szóváltást követően ismerőse kést rántott, ezért ő megijedt és elfutott, majd amikor a kést szorongató Sz. Zoltán András utolérte kezdtek el dulakodni egymással.

Címkék: dulakodás, győr, kés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.