Városlista
2019. november 17, vasárnap - Hortenzia, Gergő

Hírek

2013. December 02. 11:29, hétfő | Helyi sport

Dupla arany párbajtőrben!

Dupla arany párbajtőrben!

Remekeltek tatai vívóink!

Kétnapos válogatót rendeztek hétvégén a Vasas Kovács Pál vívócsarnokában. Szombaton a kadét korosztály versenyzői álltak pástra. Az uraknál Esztergályos Patrik OMS-Tata egy veretlen kör után a harmadik helyig menetelt, a szombathelyi Bakos Bálinttól kapott ki. A hölgyek mezőnyében sok tatai és tatabányai vívóért szoríthattunk. Molnár Petra és Dinga Kata OMS-Tata, remekül vívtak, így mindketten bejutottak a nyolcas döntőbe. Molnár Petra itt nem állt meg, remek versenyzéssel a döntőben 15/12-re győzött a DVE színiben versenyző Nagy Kinga ellen.
Vasárnap a juniorok versenyével folytatódtak a küzdelmek. Nagy Attila és Esztergályos Patrik nem talált legyőzőre, így mindketten bejutottak a döntőbe. Sajnos a négy közé jutásért egymás ellen vívtak, Nagy Attila egy tussal, 15/14-re bizonyult jobbnak. Attila végül a bronzérmet szerezte meg, Esztergályos Patrik az ötödik helyen végzett.
A hölgyeknél a korosztályos válogatott Kun Anna remekül kezdett, a hibátlan kör után sem talált legyőzőre, remekül vívott és az aranyéremért 15/6-ra nyert a balatoni Siklósi Enikővel szemben.
Edzők: Plásztán Attila, Partali Csaba, Hegedűs Ferenc
Eredmények:
Kadét férfi párbajtőr válogató verseny:
3. Esztergályos Patrik OMS-Tata
Kadét női párbajtőr válogató verseny:
1. Molnár Petra OMS-Tata
7. Dinga Katalin OMS-Tata
10. Kovács Éva OMS-Tata
27. Dinga Anna OMS-Tata
44. Gnám Tamara TSC
51. Halász Evelin TSC
Junior férfi párbajtőr válogató verseny:
3. Nagy Attila OMS-Tata
5. Esztergályos Patrik OMS-Tata
Junior női párbajtőr válogató verseny:
1. Kun Anna OMS-Tata
15. Molnár Petra OMS-Tata
46. Dinga Anna OMS-Tata
47. Dinga Katalin OMS-Tata

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 17. 08:09, vasárnap | Belföld

Átadták az idei Hazám-díjakat

Dávid Gyula irodalomtörténész, Fischer Ádám karmester, Kulka János színművész, Losonczi Ágnes szociológus, Németh Miklós közgazdász, politikus, Parti Nagy Lajos költő

2019. November 17. 07:00, vasárnap | Kék hírek

Folytatódott a fővárosi szórakozóhelyek ellenőrzése, öt embert előállítottak

Folytatódott a belvárosi szórakozóhelyek éjszakai komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzése Budapesten, a rendőrség több mint száz embert igazoltatott, közülük ötöt előállított

2019. November 17. 06:00, vasárnap | Belföld

Szén-monoxid-szivárgás miatt kiürítettek egy budapesti iskolát

Szén-monoxid-szivárgás miatt kiürítettek egy oktatási intézményt szombaton a XIV. kerületi Telepes utcában - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

2019. November 17. 05:00, vasárnap | Belföld

Villanyoszlopnak csapódott egy mentőautó Pusztaszabolcson

Villanyoszlopnak csapódott egy szirénázó mentőautó szombaton Pusztaszabolcson, a balesetben a mentőszolgálat két munkatársa megsérült - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.