Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Augusztus 07. 09:47, szerda | Bulvár
Forrás: MNO

Dustin Hoffman rákos

Dustin Hoffman rákos

Rákbetegséggel kezelik Dustin Hoffmant – erősítette meg kedden az Oscar-díjas amerikai színész szóvivője.

Jodi Gottlieb azt nem árulta el, hogy milyen típusú rákban szenved az Aranyoskám főszereplője, vagy hogy mikor diagnosztizálták a betegséget. A szóvivő először a People Magazine című folyóirattal közölte, hogy a 75 éves művésznél rákbetegséget fedeztek fel még annak kezdeti szakaszában, és ezzel összefüggésben megműtötték.

Dustin Hoffmanon további megelőző kezeléseket fognak végrehajtani, hogy megakadályozzák a betegség kiújulását – tette hozzá a People Magazine.

Dustin Hoffman, az esőember

Dustin Hoffman a legjobb színésznek járó Oscart nyerte el az 1979-ben készült Kramer kontra Kramer és az 1988-as Esőember című filmekben alakított szerepeiért. Rendezői pályáját a 2012-es Kvartett – A nagy négyes című vígjátékkal kezdte. Scarlett Johanssonnal és Robert Downey-val szerepelni fog a Jon Favreau rendezte Chef című filmben, amely jövőre jelenik meg a mozikban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.