Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Március 18. 00:00, kedd | Helyi sport

Egalité Program egyik győztese tatabányai vívó

Egalité Program egyik győztese tatabányai vívó

A Lehetőség a Kitörésre Alapítvány pénteken adta át, „szokásos” Péntek Kópé Kupa soron következő viadalán Egalité Programjának díjait

Alapítványunk különleges programot hirdet az integráció jegyében. Célunk bemutatni, hogy a sport egyenlővé tesz, kitörési lehetőséget biztosít és új utakat nyit a fiatalok előtt. Egalité programunkban két olyan fiatalt támogatunk, akik a páston egyenlők, de hátterüket tekintve nagyon különböznek egymástól. A fiatalok támogatásához kérjük segítségüket. Két lány és két út, de egy a cél: a sport általi kiemelkedés. A sport kitűnni ösztönöz, győzelemre sarkall, fegyelmet követel. Az a gyönyörű benne, hogy ugyanezt nyújtja a halmozottan hátrányos helyzetűnek és a kiemelkedően tehetségesnek is. Egységet és hidat képezhet különböző társadalmi rétegek között, programunk ezt szeretné demonstrálni – mondta Simóka Nóra az Alapítvány tagja.
A két párbajtőröző hölgy: Gólián Ilona Hiperaktív Sportegyesület és Gnám Tamara TSC részére Kovács Bence a PBT-Hungary képviseletében adta át a kétszer 50.000 forint értékű vásárlási utalványt.
Az ünnepség után folytatódott a versengés, melyen újonc és serdülő korosztályban indultak a tatabányai hölgyek. Az újoncok versenyét Gnám Tamara TSC nyerte, Halász Evelin TSC a harmadik helyen végzett a remek hangulatú Kópé Kupán.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a