Városlista
2019. november 17, vasárnap - Hortenzia, Gergő

Hírek

2018. November 26. 16:44, hétfő | Kék hírek
Forrás: police.hu - illusztráció: pixabay

Egy biciklit vágott vitapartneréhez

Egy biciklit vágott vitapartneréhez

Garázdaság miatt emelnek vádat az ellen a férfi ellen, aki egy biciklit dobott vitapartnere után Siklóson a közelmúltban.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság egy 29 éves szaporcai, valamint egy 43 éves siklósi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a két férfi október 19-én este együtt italozott Siklóson a Garai utcában, majd összevesztek és kiabáltak egymással az utcán. A két gyanúsított verekedni is akart, de a 43 éves férfi elszaladt, vitapartnere pedig utána dobott egy kerékpárt. A rendőrök mindkét férfit elfogták, előállították, majd kihallgatták őket gyanúsítottként, amely során beismerték tettüket.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Címkék: bicikli, siklós, vita

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 16. 15:29, szombat | Kék hírek

A szurkolók szerint világszínvonalú a Puskás Aréna

A szurkolók egyöntetű véleménye, hogy világszínvonalú lett a Puskás Aréna, melyet pénteken a Magyarország-Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzéssel avattak fel.

2019. November 16. 13:16, szombat | Kék hírek

Másfél kilogramm kábítószert találtak egy budapesti testvérpárnál

Új pszichoaktív anyaggal kereskedő testvérpárt vett őrizetbe a rendőrség a fővárosban, a két férfinál másfél kilogramm kábítószert találtak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

2019. November 16. 05:00, szombat | Kék hírek

Olaszországban fogták el a mórahalmi ékszerrablás másik feltételezett tettesét

Olaszországban fogták el és csütörtökön átadták a magyar hatóságoknak azt a szerb férfit, aki a gyanú szerint társával 2015 nyarán kirabolt egy mórahalmi ékszerüzletet

2019. November 15. 11:23, péntek | Kék hírek

Kábítószert, lőszert és hamisított potencianövelőt találtak egy miskolci férfinál

Kábítószert, éles lőszert és hamisított potencianövelőt találtak a nyomozók egy 32 éves miskolci férfinál, társánál pedig lőszereket. A bíróság elrendelte mindkét gyanúsított letartóztatását.