Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Május 22. 16:04, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Elaludt betörés közben

Elaludt betörés közben

A gyanúsított betört egy berettyóújfalui családi házba, azonban kutatás közben álomba szenderült az egyik szobában.

A rendőrségre 2019. október 5-én reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy berettyóújfalui családi házba az éjszaka betörtek. A bejelentő mivel megzavarta az elkövetőt, így pontos személyleírást tudott adni róla – közölte oldalán a rendőrség.

Az egyenruhások perceken belül el is fogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A nádudvari férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy még kora este tört be az ingatlanba. Elárulta, hogy kutatása közben ruhákat és cipőket is talált a házban, így gyakorlatilag teljes öltözéket cserélt, azonban a saját ruhaneműit, valamint cipőjét visszatette a szekrényekbe. Ezt követően egy papírtáskába, valamint egy szatyorba összegyűjtött pár használati eszközt, úgymint bögre, ágynemű, gyufa, azonban a keresés közben az egyik szobában elaludt – tette hozzá a rendőrség.

A 32 éves férfi reggel felkelt, magához vette az összekészített használati cikkeket, majd a kertben lévő szőlőből kezdett falatozni. Ekkor jelent meg a tulajdonos felesége, aki számon kérte az idegent, aki ezért menekülésre kényszerült és futásnak eredt. Pechére egy kerítés állta útját, amit a kezében lévő papírtáskával és szatyorral nem tudott átmászni, így azokat felakasztotta rá és üres kézzel menekült tovább. A rendőrök egy szomszédos utcában megállították.

A rendőrség lezárta a nyomozást és vádemelést javasol.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára