Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Április 01. 11:48, kedd | Helyi

Elindul a zöldhulladék gyűjtése

Elindul a zöldhulladék gyűjtése

Április 9-től 29-ig összegyűjti a szolgáltató a városban keletkezett zöldhulladékot a családi házas, kertes házas övezetekben

Minden városrészben más időpontban zajlik a begyűjtés, az ehhez szükséges zsákokat a cikkünkben megadott helyszínen április 7-től szerezhetik be az érintett lakosok.
A kertes, családi házas övezetekben élők a fák, cserjék ágait, illetve az egyéb nagydarabos zöldhulladékokat az ingatlanjuk elé helyezhetik ki, a lombot, füvet, egyéb hulladékot az igényelt zsákokban kell gyűjteni és kihelyezni. Az akció keretében a zsákos zöldhulladék mellé kihelyezhetőek még a metszés utáni gallyak, ágak, kukoricaszárak is. A zsákokhoz díjmentesen juthat mindenki, a lakóhelyükhöz tartozó helyszínen, melyet a táblázat tartalmaz. A zsákok átvételéhez lakóknak személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat szükséges bemutatni, mellyel igazolni tudják, hogy az adott városrészben laknak. Az önkormányzat dolgozóinak kérése, hogy a zsákokba csak növényi eredetű zöldhulladék (fű, falevél, gyom) kerüljön, a TKKN Kft. dolgozói ebben az akcióban lomhulladékot, építési törmeléket, trágyát, veszélyes és kommunális hulladékot nem szállítanak el. Arra kérik a lakosokat, hogy a zsákokat és zöldhulladékokat a táblázatban megjelölt időszak első napján reggel hat óráig rakják ki. A zöldhulladék gyűjtéséről további információkat a tatabanya.hu oldalon olvashatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya