Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. December 22. 12:59, hétfő | Helyi sport

Elképesztő párbajtőr siker Aranyvasárnap!

Elképesztő párbajtőr siker Aranyvasárnap!

Tatai ezüstérem a Felnőtt Magyar Bajnokság Női Párbajtőr Csapat versenyén

Vasárnap léptek pástra a női párbajtőr csapatok az Országos magyar bajnokság utolsó versenynapján. Az egyéni küzdelmek után csapatunkat a 9. helyre rangsorolták, így a legjobb nyolc közé jutásért is vívni kellett a lányoknak a Vasas 2. csapatával, amit 45/39-re nyertek a mieink.
És innen indult a csoda....
A Kun Anna, Kovács Sarolta, Molnár Petra, Gnám Tamara összeállításban felálló együttesünk, akiknek átlagéletkora 17 és félév (!) átírta az aznapra „tervezett” összes papírformát.
A négy közé jutásért a pást végén a címvédő BVSC csapata várt minket, soraiban a bajnoki aranyérmes Bukócki Biankával és a válogatott két tagjával, Révész Juliannával és Tóth Hajnalkával. A mieinknek nem remegett meg a keze, a csapatkapitány, Kun Anna 40/40-nél vette át az utolsó asszót, majd közel 3 perc után örülhettünk egy remek 45/43-as tatai győzelemnek.
A döntőbe jutásért az Antal Edina, Posovszky Tímea, Mészáros Nóra, Csomós Flóra összeállítású Vasassal csaptak össze, ahol a lányok elképesztő vívást produkálva, simán gyalogoltak be a döntőbe, a vége 45/34 lett.
Következett az aranycsata, ahol 4 tussal maradtunk alul a BHSE csapatával szemben, 45/41 arányban, feltéve az ezüst koronát, a klub eddig is szenzációs sikertörténetére.
Ez a négy hölgy : Kovács Sarolta junior világbajnok, 2014-ben a nőknél Az év magyar öttusázója, Molnár Petra kadet Heraklesz válogatott, Gnám Tamara serdülő Heraklesz válogatott és az egész nap veretlen, igazi vezéregyéniségként irányító, junior válogatott csapatkapitány, Kun Anna, az ezüstéremmel is bearanyozták Plásztán Attila vezetőedző, Partali Csaba és Juhász Bence edzők vasárnap estéjét. Gratulálunk!

A képen az ezüstérmes csapat: Gnám Tamara, Molnár Petra, Kun Anna és Kovács Sarolta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 26. 10:14, péntek | Helyi sport

Pánovics Lajos is ott volt Joachim Deckarm köszöntésén

Pánovics Lajos, a Tatabánya korábbi játékosa is ott volt az 1970-es években a világ legjobb férfi kézilabdázójának tartott német Joachim Deckarm hetvenedik születésnapja alkalmából rendezett csütörtöki gálamérkőzésen

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.