Városlista
2022. november 27, vasárnap - Virgil

Hírek

2020. Január 30. 09:01, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok - illusztráció: pixabay

Ellopott okosóra buktatta le a tolvajt

Ellopott okosóra buktatta le a tolvajt

Lopás miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy 44 éves férfival szemben, aki tavaly novemberben ellopta az egyik orvos óráját a balatonfüredi kórházban.

A elkövető 2019. november 10-én délután beteglátogatóban járt a szívkórház intenzív osztályán, amikor észrevette az orvosnak a beteg melletti polcon felejtett, mintegy 100 ezer forint értékű okosóráját – számolt be az esetről az ügyészség.

Az orvos már délután észrevette, hogy hiányzik az órája, amelyet korábban ellátás közben kellett levennie, és mivel további kezelésre szorulókhoz ment, azt egy beteg melletti tárolópolcon hagyott.

Az ellopott óra azonban GPS-jelek kibocsátásával jelezni tudta a hollétét, így másnap, amikor az orvos a tolvaj balatonfüredi munkahelye előtt haladt el, érzékelte az óra jelét. Az orvos ezután értesítette a rendőrséget, a járőrök pedig a jeleket követték és rövidesen megtalálták az órát a 44 éves férfinél, majd visszaadták a sértettnek.
Az ügyészség tárgyalás mellőzésével az elkövető próbára bocsátását indítványozta a Veszprémi Járásbíróságnak.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 27. 11:35, vasárnap | Belföld

Ketten meghaltak egy balesetben a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Két férfi meghalt, amikor egy autó és egy busz összeütközött vasárnap reggel a Ferihegyi repülőtérre vezető úton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2022. November 27. 11:33, vasárnap | Belföld

Elhunyt Csapó Gábor

Hetvenkét esztendős korában elhunyt Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó.

2022. November 27. 07:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 47. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: