Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Július 14. 11:22, csütörtök | Helyi

Előzetesben a rablópáros

Előzetesben a rablópáros

Rokonaival, barátaival szórakozott együtt egy 19 éves fiatal nő szombaton egy tatabányai disco-ban. Jó hangulatukat az ital már nem tudta emelni, ezért más bódító szerekkel próbálkoztak.

A disco-ban megtalálták az a fiatal párost is, akiktől tudtak volna drogot vásárolni. A választék bőséges volt, spurit, Extasit, füvet, MDPV-t is kínáltak eladásra. A lányok végül a spuri (speed) mellett döntöttek, melynek 3.000 forint volt grammja.
A sértett a disco mellékhelyiségében adta át a pénzt, a 15 éves rabló ekkor figyelte ki, hogy a lánynál jócskán van még pénz. Miután a gyanúsított elvette a kért összeget, távozott, mondván nemsokára hozza a drogot.
Nem sokkal később a 15 éves rabló visszatért, hogy további összeget kérjen, illetve arra kérte a sértettet, hogy keressenek egy eldugott helyet az üzlet megkötésére. A disco-tól nem messze egy bokros területre mentek, ahol a két lány dulakodni kezdett. Ekkor már csatlakozott hozzájuk a rablópáros másik tagja, egy 18 éves fiatalember is, aki szintén kivette részét a verekedésből. A két fiatal végül a lány táskájával együtt elszaladt a helyszínről.
A sértett nem tétovázott, azonnal a Tatabányai Rendőrkapitányságra sietett. Mivel látásból ismerte egyik támadóját, a nyomozók gyorsan a rablópáros nyomára akadtak. Őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. A bíróság mindkettőt előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya