Városlista
2019. június 18, kedd - Levente

Hírek

2011. Július 14. 11:22, csütörtök | Helyi

Előzetesben a rablópáros

Előzetesben a rablópáros

Rokonaival, barátaival szórakozott együtt egy 19 éves fiatal nő szombaton egy tatabányai disco-ban. Jó hangulatukat az ital már nem tudta emelni, ezért más bódító szerekkel próbálkoztak.

A disco-ban megtalálták az a fiatal párost is, akiktől tudtak volna drogot vásárolni. A választék bőséges volt, spurit, Extasit, füvet, MDPV-t is kínáltak eladásra. A lányok végül a spuri (speed) mellett döntöttek, melynek 3.000 forint volt grammja.
A sértett a disco mellékhelyiségében adta át a pénzt, a 15 éves rabló ekkor figyelte ki, hogy a lánynál jócskán van még pénz. Miután a gyanúsított elvette a kért összeget, távozott, mondván nemsokára hozza a drogot.
Nem sokkal később a 15 éves rabló visszatért, hogy további összeget kérjen, illetve arra kérte a sértettet, hogy keressenek egy eldugott helyet az üzlet megkötésére. A disco-tól nem messze egy bokros területre mentek, ahol a két lány dulakodni kezdett. Ekkor már csatlakozott hozzájuk a rablópáros másik tagja, egy 18 éves fiatalember is, aki szintén kivette részét a verekedésből. A két fiatal végül a lány táskájával együtt elszaladt a helyszínről.
A sértett nem tétovázott, azonnal a Tatabányai Rendőrkapitányságra sietett. Mivel látásból ismerte egyik támadóját, a nyomozók gyorsan a rablópáros nyomára akadtak. Őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. A bíróság mindkettőt előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 08:51, hétfő | Helyi

2019. évre tervezett melegvíz-korlátozások Tatabányán

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat a tatabányai primer távfűtési hálózat karbantartási időpontjairól, városrészenként

2019. Június 16. 00:00, vasárnap | Helyi

Frissítő gyümölcsös italok a legforróbb napokra!

A száraz kánikulát nem könnyű elviselni, hiszen már csekély szabadban töltött idő után is kimerültséget érezhetsz, amelynek legfőbb oka a folyadékhiány lehet. A víz mellett azonban izgalmasabb alternatívák is léteznek!

2019. Június 16. 00:00, vasárnap | Helyi

Kutya meleg lesz!

Lakossági tájékoztató hőség idejére

2019. Június 15. 00:00, szombat | Helyi

Már lehet jelentkezni az idei nyári napközis táborba!

Változatos programok és szakképzett pedagógusok várják idén is a 7-14 év közötti gyermekeket a nyári napközis táborba, amelyre június 24-ig lehet jelentkezni!