Városlista
2021. március 2, kedd - Lujza

Hírek

2011. Július 14. 11:22, csütörtök | Helyi

Előzetesben a rablópáros

Előzetesben a rablópáros

Rokonaival, barátaival szórakozott együtt egy 19 éves fiatal nő szombaton egy tatabányai disco-ban. Jó hangulatukat az ital már nem tudta emelni, ezért más bódító szerekkel próbálkoztak.

A disco-ban megtalálták az a fiatal párost is, akiktől tudtak volna drogot vásárolni. A választék bőséges volt, spurit, Extasit, füvet, MDPV-t is kínáltak eladásra. A lányok végül a spuri (speed) mellett döntöttek, melynek 3.000 forint volt grammja.
A sértett a disco mellékhelyiségében adta át a pénzt, a 15 éves rabló ekkor figyelte ki, hogy a lánynál jócskán van még pénz. Miután a gyanúsított elvette a kért összeget, távozott, mondván nemsokára hozza a drogot.
Nem sokkal később a 15 éves rabló visszatért, hogy további összeget kérjen, illetve arra kérte a sértettet, hogy keressenek egy eldugott helyet az üzlet megkötésére. A disco-tól nem messze egy bokros területre mentek, ahol a két lány dulakodni kezdett. Ekkor már csatlakozott hozzájuk a rablópáros másik tagja, egy 18 éves fiatalember is, aki szintén kivette részét a verekedésből. A két fiatal végül a lány táskájával együtt elszaladt a helyszínről.
A sértett nem tétovázott, azonnal a Tatabányai Rendőrkapitányságra sietett. Mivel látásból ismerte egyik támadóját, a nyomozók gyorsan a rablópáros nyomára akadtak. Őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. A bíróság mindkettőt előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 15. 09:18, hétfő | Helyi

ELLOPTA ÉS ELADTA AZ ESZKÖZÖKET

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 31 éves férfival szemben, aki egy neszmélyi présházból lopott szerszámokat.

2021. Január 12. 08:42, kedd | Helyi

A világ vezető autógyártói ismét a Bridgestone-t választották 2020-ban

A Bridgestone EMIA több mint 80 új gyári elsőszerelést (OE) biztosított 13 autógyártó számára több mint 30 járműtípushoz.

2020. December 18. 08:49, péntek | Helyi

Jogpontok - Sajtótájékoztató

2020. December 02. 14:46, szerda | Helyi

A Bridgestone Tatabánya adományokkal támogatta a helyi szociális intézmények járvány elleni védekezését

A Bridgestone Tatabánya Kft. a járvány elleni védekezést elősegítő eszközökkel támogatott több Komárom-Esztergom megyében tevékenykedő szociális intézményt.