Városlista
2020. július 2, csütörtök - Ottó

Hírek

2011. December 05. 07:41, hétfő | Belföld
Forrás: STOP/Sztárnaptár

Ezért értsd meg, szeretem őt...

Ezért értsd meg, szeretem őt...

55 éves Varga Miklós énekes, akit a hazai könnyűzene rajongói már a nyolcvanas évek legelején is ismerték, hiszen a P. Box együttesben zenélt, s a banda nagy népszerűségnek örvendett akkortájt.

Aztán részese lett egy legendának, 1983-ban ugyanis ő volt az István, a király címszereplője, s fergeteges sikert aratott, igaz, szokatlan módon.

A rockopera ősbemutatójának ugyanis két címszereplője volt, Istvánt Pelsőczy László alakította, aki csak "tátogott", a dalokat a háttérből Varga Miklós énekelte, őt viszont nem lehetett látni. Idővel az egész ország megismerte, hiszen az egykori Rockszínház meghatározó művésze volt, rockopera és történelmi film alig készült nélküle.

Alkata és hosszú haja miatt Jézust többször megformálta, a Mária evangéliumában, A megfeszítettben és a Szupersztárban, de állt az ellenkező oldalon is, az Atilla, Isten kardja cím rockoperában a római ellenfelet, Aetiust alakította.

Filmjei közül a Julianus, a Honfoglalás és a Sacra Corona című mozi a legismertebbek, s vele kapcsolatban nem lehet kihagyni legnagyobb sikerét, az Európa című dalt, melyet most is el kell énekelnie minden fellépésén. Bár pár éve néhányszor elhagyta koncertjei végéről az Európa-dalt, de aztán felhagyott a próbálkozással, mert a közönség nem ment haza addig, amíg mégis el nem énekelte.

Sosem voltak botrányai, magánélete rendezett, boldog házasságban él, s negyvennégy évesen lett apuka. Rögtön duplán, hiszen feleségének ikrei születtek, Vivien és Szabolcs. Ebben az az érdekes, hogy a nejének is van egy ikertestvére. Őket az idősebbek ismerhetik is, a Fejes ikrek, Erika és Mara szolgáltatták egykoron az esti tévétornát. Mara is ismert ember felesége lett, ő Gréczy Zsolt újságíró párja.

Címkék: varga miklós

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 02. 18:17, csütörtök | Belföld

Végső búcsút vettek Kárpáti Györgytől

A Farkasréti temetőben csütörtökön utolsó útjára kísérték Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, a Nemzet Sportolóját, aki június 17-én, életének 85. évében hunyt el.

2020. Július 02. 18:05, csütörtök | Belföld

Elindult a nemzetközi vonatjegyek online értékesítése

Elindult a nemzetközi vonatjegyek online értékesítése, az első úti cél Ausztria - közölte a MÁV csütörtökön a vállalat honlapján.

2020. Július 02. 16:02, csütörtök | Belföld

Megtalálták a 2006-ban meggyilkolt szentesi nő holttestét

Megtalálták és azonosították a 2006-ban eltűnt, emberölés áldozatává vált szentesi nő holttestét - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a rendőrség honlapján.

2020. Július 02. 15:01, csütörtök | Belföld

Hétvégétől már szombat délután megkezdődik a kamionstop

A nehéz tehergépkocsik hétvégi forgalomkorlátozásának időtartama júliusban és augusztusban meghosszabbodik, a kamionok szombaton 22 óra helyett már szombaton 15 órától nem közlekedhetnek a hazai utakon