Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. December 10. 15:10, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Ezért szakított Dzsudzsák Balázs

Ezért szakított Dzsudzsák Balázs

A futballpályán és azon kívül is a maximumra, a tökéletesre törekszik Dzsudzsák Balázs. A pénteken megjelenő Best magazinnak adott interjúban először mesél a Zimány Lindával töltött időszakról, szakításukról.

Annak idején nagy port vert fel, hogy a válogatott focista összejött Zimány Lindával, kapcsolatukat nyíltan felvállalták, és a szép modell lány gyakori vendég volt Dzsudzsák Balázs hollandiai otthonába. Amikor a focista Mahacskalába szerződött, mindketten azt mondták, hogy a távolság ellenére is tovább tart a kapcsolat. Aztán egyszer csak váratlanul véget ért a románc. Az okokat csak találgatták az újságok, az érintettek hallgatásba burkolóztak. Ami tény, hogy október közepén Balázs már egyedül ment vissza az Anzsi csapatához. De hogy mi történt kettejük között, mi vezetett a szakításhoz, nem árulták el. Egészen mostanáig.

Tíz hónapot töltött együtt a pár, és az utolsó egy hónapban szaporodtak meg a gondok a viták, veszekedések miatt. Balázsnak Linda volt az első párja, és a focista a szakítás után két hónappal, immár rálátással a történtekre ezt vallja: "Mindenki élje ki magát, kóstoljon bele mindenbe, és jöjjön rá, neki ki a jó. Én csak a tökéletessel érem be. Tíz percet sem érdemes arra szánni, akiről tudom, hogy nem lesz életem párja." További részletek a BEST-ben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára