Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2015. Február 03. 08:56, kedd | Helyi sport

Ezüstös Interball Kupa

Ezüstös Interball Kupa

A Kodály Zoltán Általános Iskola és a Komárom-Esztergom Megyei Kézilabda Szövetség nemzetközi kézilabda tornát szervezett a 6. és 8. osztályos fiúk részére.

A tornát 2015. január 30.-31.-én rendezték meg a tarjáni sportcsarnokban. A 6. osztályos korosztályban 6 csapat (Nové Zámky HK (Szlovákia), MSK Povazská Bystrica (Szlovákia), Slovan Modra (Szlovákia), HC Zubri (Csehország), Dabas VSE KC (Dabas), Kodály Zoltán ISK (Tatabánya)), míg a 8. osztályosoknál 5 csapat (Nové Zámky HK (Szlovákia), MSK Povazská Bystrica (Szlovákia), SKP Bratislava (Szlovákia), Dabas VSE KC (Dabas), Kodály Zoltán ISK (Tatabánya)) szerepelt.
Mindkét napon szépszámú nézősereg előtt folytak a küzdelmek. Az első napon az első két reggeli mérkőzést a Kodályos csapatok a Nové Zámky ellen vívták. Mindkét korosztályban magabiztos győzelmet arattak az ellenféllel szemben. A következő mérkőzést a 6. osztályos csapat a Slovan Modra ellen játszotta és 4 gólos győzelmet aratott. A 8. osztályosok a második mérkőzésüket a SKP Bratislava ellen játszotta és szintén 4 gólos győzelmet arattak. Az első napon az utolsó mérkőzésüket is biztosan nyerték a 6 góllal a 6. osztályosok a Dabas ellen. A 8. osztályosoknak szintén a Dabassal játszották az első napon az utolsó mérkőzésüket. Tulajdonképpen ez a mérkőzés volt a döntő a körmérkőzés lebonyolítás ellenére is. A mérkőzés elejétől a Kodályos csapat csak futott az eredmény után. Az ellenfél jól védekezett és kiválóan támadott, míg a kodályosoknak semmi nem jött össze. Folyamatosan húzott el a Dabas. A második félidő második harmadában a 8. osztályosok összeszedték magukat és megkezdték a felzárkózást. Sajnos azonban az idő nem volt elég, így a végén két gólos vereséget szenvedtek a dabasi csapattól.
A második nap a 6. osztályosok küzdöttek, de sajnos két versegét szenvedtek el. A Zubri csapatától 16:14-re, míg a Povazská Bystricától 12:11-re kaptak. ki. A 8. osztályosok magabiztos jó játékkal 19:9-re verték a Povazská Bystrica csapatát. Mindkét csapat a korcsoportjában a 2. helyen végzett.
Az U12-es torna végeredménye: 1.HC Zubri, 2.Kodály Z. ISK, 3.Slovan Modra, 4.MSK Povazská Bystrica, 5.Dabas KC VSE, 6.Nové Zámky HK.
Különdíjasok: Legjobb kapus: Goór Tibor (Kodály), Legjobb játékos: Koller Balázs (Dabas KC VSE), Gólkirály: Tamás Dévai (Nové Zámky), Legjobb hazai játékos: Kucsera Máté
Az U14-es torna végeredménye: 1.Dabas KC VSE, 2.Kodály Z. ISK, 3.MSK Povazská Bystrica, 4.SKP Bratislava, 5.Nové Zámky HK.
Különdíjasok: U14:Legjobb kapus: Podoba János (Dabas KC VSE), Legjobb játékos: Richard Modrovsky (SKP Bratislava), Gólkirály: Bálint Bence (Dabas KC VSE), Legjobb hazai játékos: Horváth Milán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 16:00, hétfő | Belföld

Gyérítik a szúnyogokat

Kilenc vármegyében, csaknem ötvenezer hektáron gyérítik a szúnyogokat

2024. Május 20. 12:00, hétfő | Sport

Kosárlabda

3x3-as olimpiai selejtezőtorna - Magyarország - Csehország

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói