Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Október 10. 10:53, hétfő | Helyi

Fekete hétvége

Fekete hétvége

Péntektől vasárnapig három halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Komárom-Esztergom megyében, egy életveszélyes sérüléssel járó könnyű sérüléses és 16 anyagi káros.

Az első halálos baleset még csütörtökön késő este következett be. Egy 36 éves férfi keresztbe feküdt az úttesten. A kivilágítatlan férfit nem vette észre az arra közlekedő tehergépkocsi vezetője és elgázolta.

A kórházba szállítás közben vesztette életét pénteken egy 35 éves komáromi férfi, aki Mocsa és Kocs között egy jobbra ívelésű kanyarban a vizes úttesten áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy teherautóval.

Szombaton későn este újabb halálos kimenetelű közlekedési baleset történt, ezúttal Környe és Oroszlány között. Az úttest közepén kivilágítatlanul gyalogosan közlekedő nőt gázolt el egy Citroen személygépkocsi vezetője. Az asszonynál iratok nem voltak, személyazonossága nem ismert.

Két közlekedési baleset kapcsán a lakosság segítségét kéri a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

► Életveszélyes sérüléssel járó baleset történt pénteken Tarján és Tatabánya között. Egy 58 éves gyermelyi asszony járt szerencsétlenül, aki egy olajfolton megcsúszó tehergépkocsinak ütközött. A Rendőrség keresi azt a személyt, akinek járművéből az olaj az útra folyt, illetve várja azok jelentkezését, akik információval rendelkeznek a szennyezést okozó gépjárműről és annak vezetőjéről.

►Cserbenhagyás miatt keres a Tatabányai Rendőrkapitányság egy 30-40 év közötti férfit, aki vasárnap az 1-es számú főút 43-as kilométerszelvényében okozott balesetet. A pirosas-narancssárgás színű gépjármű vezetője megállás nélkül hajtott tovább a balesetet követően, melynek során szerencsére személyi sérülés nem történt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya