Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Szeptember 28. 10:27, szerda | Helyi önkormányzati

Felmérik az ügyfelek elégedettségét

Felmérik az ügyfelek elégedettségét

Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában 1999. óta működik az ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségügyi rendszer.

A rendszer működtetésének keretében, 2011. szeptember 20. és október 7. között, ismét sor kerül a hivatalt személyesen felkereső, ügyeiket intéző állampolgárok elégedettségének mérésére.A felmérés a polgármesteri hivatal és az ügyfelek közötti kontaktust kutatja. Az adatgyűjtés így többek között arra irányul, hogy az ügyfelek milyen célból, milyen gyakran keresik fel a hivatalt, mennyire elégedettek a hivatal tájékoztatási és ügyfélfogadási rendjével, az ügyintézők szakmai felkészültségével, ügyfélközpontú eljárásával.

A felmérésre kérdőíves formában kerül sor, melynek kitöltése anonim.

A kérdőív a minőségügyi rendszer-dokumentáció része, tartalma azonban évente felülvizsgálatra és aktualizálásra kerül.A kérdőívek elsősorban az ügyfélszolgálatnál, valamint az ügyfélfogadó szervezeti egységeknél állnak rendelkezésre. A kitöltéshez a felkeresett ügyintéző, vagy az Ügyfélszolgálati Csoport további útmutatást is ad.

A kitöltött kérdőívet a hivatal mindkét épületének aulájában elhelyezett gyűjtőládába lehet bedobni.

A hivatal vezetése kéri a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a kérdőív kitöltésével járuljanak hozzá a felmérés eredményességéhez. A tapasztalatok lehetővé teszik a korábbi évek felmérési eredményeivel való összehasonlítást, valamint hozzájárulnak az ügyfélfogadás színvonalának, és az ügyintézés hatékonyságának javításához.

A felmérés eredményéről összefoglaló készül, melyről a lakosságot hasonló módon tájékoztatjuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.