Városlista
2020. július 10, péntek - Amália

Hírek

2018. Május 23. 16:02, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Fiatal szépségkirálynő csatlakozik a Miss Balaton mentor csapatához

Fiatal szépségkirálynő csatlakozik a Miss Balaton mentor csapatához

Idén is augusztusban választják meg a Balaton királynőjét. A szépségverseny jelentkezési időszaka már javában tart, a missbalaton.hu oldalán már 17 éves kortól jelentkezhetnek a lányok,

akiknek idén is egy profi stáb segít majd a felkészülésben. Ezúttal pedig új mentorok is csatlakoztak a csapathoz: Szabó Dóra mellett Gelencsér Tímea is tanácsokkal látja majd el a versenyzőket.

Gelencsér Tímea már több szépségversenyen is levette a lábáról a zsűrit, a fiatal szépség azonban most új szerepben mutatja meg magát, hiszen idén a Miss Balaton mentor csapatát erősíti. A 25 éves lány életében mindig is fontos szerepet játszott a sport, néhány éve azonban profi szinten is belevetette magát a fitnesz világába. A megszerezett tudást és tapasztalatot a szépségversenyre jelentkező lányoknak is szeretné átadni.

„A mentori szerep egy igazán felelősségteljes feladat. Engem mindig is a családom és a barátaim támogattak az utamon, és mivel személyesen nem ismertem senkit, aki tapasztalt lett volna ebben a világban, többnyire magam készültem a versenyekre. Korábbi hazai és külföldi győztesektől próbáltam ellesni hogyan öltözködnek, sminkelnek, viselkednek. De utána sajnos elkezdtem magam hozzájuk hasonlítani, ami teljesen elvette az önbizalmam” – árulta el Timi. „Amit akkor anyukám tanácsolt nekem, azt tudom én is minden lánynak mondani: saját adottságainkkal, erősségeinkkel kell megpróbálni érvényesülni és kihozni magunkból a legtöbbet. Fontos, hogy sokat sportoljunk, törődjünk a külsőnkkel, belsőnkkel egyaránt. A verseny egy óriási lehetőség, ami új ajtókat nyithat meg akár külföldön is” – mondta el a fiatal szépség.Gelencsér Timi mellett Marton Adrienn, Magony Szilvi és Szabó Dóri erősíti majd a mentorok csapatát, akik, mint minden évben, idén is jelen lesznek a castingokon és a versenyt megelőző felkészítő táborban, hogy a lehető legtöbbet segítsék a lányokat, akik június 2-ig adhatják le jelentkezésüket a www.missbalaton.hu oldalon. Ebben az évben a jelentkezési korhatár is módosult és a 17 éves lányok is benevezhetnek a Miss Balaton 2018-ra.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.