Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2018. Május 23. 16:02, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Fiatal szépségkirálynő csatlakozik a Miss Balaton mentor csapatához

Fiatal szépségkirálynő csatlakozik a Miss Balaton mentor csapatához

Idén is augusztusban választják meg a Balaton királynőjét. A szépségverseny jelentkezési időszaka már javában tart, a missbalaton.hu oldalán már 17 éves kortól jelentkezhetnek a lányok,

akiknek idén is egy profi stáb segít majd a felkészülésben. Ezúttal pedig új mentorok is csatlakoztak a csapathoz: Szabó Dóra mellett Gelencsér Tímea is tanácsokkal látja majd el a versenyzőket.

Gelencsér Tímea már több szépségversenyen is levette a lábáról a zsűrit, a fiatal szépség azonban most új szerepben mutatja meg magát, hiszen idén a Miss Balaton mentor csapatát erősíti. A 25 éves lány életében mindig is fontos szerepet játszott a sport, néhány éve azonban profi szinten is belevetette magát a fitnesz világába. A megszerezett tudást és tapasztalatot a szépségversenyre jelentkező lányoknak is szeretné átadni.

„A mentori szerep egy igazán felelősségteljes feladat. Engem mindig is a családom és a barátaim támogattak az utamon, és mivel személyesen nem ismertem senkit, aki tapasztalt lett volna ebben a világban, többnyire magam készültem a versenyekre. Korábbi hazai és külföldi győztesektől próbáltam ellesni hogyan öltözködnek, sminkelnek, viselkednek. De utána sajnos elkezdtem magam hozzájuk hasonlítani, ami teljesen elvette az önbizalmam” – árulta el Timi. „Amit akkor anyukám tanácsolt nekem, azt tudom én is minden lánynak mondani: saját adottságainkkal, erősségeinkkel kell megpróbálni érvényesülni és kihozni magunkból a legtöbbet. Fontos, hogy sokat sportoljunk, törődjünk a külsőnkkel, belsőnkkel egyaránt. A verseny egy óriási lehetőség, ami új ajtókat nyithat meg akár külföldön is” – mondta el a fiatal szépség.Gelencsér Timi mellett Marton Adrienn, Magony Szilvi és Szabó Dóri erősíti majd a mentorok csapatát, akik, mint minden évben, idén is jelen lesznek a castingokon és a versenyt megelőző felkészítő táborban, hogy a lehető legtöbbet segítsék a lányokat, akik június 2-ig adhatják le jelentkezésüket a www.missbalaton.hu oldalon. Ebben az évben a jelentkezési korhatár is módosult és a 17 éves lányok is benevezhetnek a Miss Balaton 2018-ra.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 11:00, csütörtök | Bulvár

Nem turnézik a Coldplay, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti hatásait

Nem indul lemezbemutató turnéra a Coldplay brit zenekar, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti terheit.

2019. November 21. 08:56, csütörtök | Bulvár

Woody Allen-napot tartanak Budapesten

Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino Cafe moziban rendezendő Woody Allen-napon, amely az új film mellett öt alkotást látható még.

2019. November 20. 17:07, szerda | Bulvár

Új Depeche Mode-koncertfilm kerül csütörtökön a mozikba

Depeche Mode: Spirits in the Forest címmel, a világpremierrel egy időben új koncertfilmet mutatnak be a magyar mozik csütörtökön. A világhírű brit zenekar 2017-2018-as turnéját megörökítő alkotást Anton Corbijn rendezte.

2019. November 20. 05:00, szerda | Bulvár

Turnéra készül a Mötley Crüe

Újra turnéra indul az Egyesült Államokban a Mötley Crüe amerikai glam metal együttes, kevesebb mint öt évvel azután, hogy világ körüli koncertsorozattal búcsúzott el rajongóitól.