Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Március 14. 13:19, szerda | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Fiatalok Európája

Fiatalok Európája

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja március 20-án az Omega Plázában Fiatalok Európája néven képzési- és információs börzét rendez a fiataloknak.

A rendezvényre elsősorban a végzős középiskolásokat várják, akik a hazai és külföldi munkavállalásról, a képzéről, az idegennyelvtudás fejlesztéséről tájékozódhatnak és karrier-tanácsadást is kaphatnak.
A rendezvényt Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter nyitja meg, az eseményen képviseltetik magukat az európai uniós szervezetek hazai képviselői; a kamarák, karrier- irodák, megyei nyelviskolák; az észak- dunántúli térségben működő számos hazai és nemzetközi munkáltatók.A programok között szerepel: partnerszervezetek előadásai diákok részére, jogi-, karrier- és pályaorientációs tanácsadás,az Európai Unióról szóló rövidfilmek vetítése, plakátkiállítás az Európai Bizottság által készített plakátokból,közéleti szereplők, foglalkoztatás- és oktatáspolitikai szakemberek előadásai polgármestereknek, iskolaigazgatóknak nyelviskolák bemutatkozása és a diákok interaktív foglalkoztatása. Lesznek látványelemekkel tarkított bemutatók: a rendőrség és tűzoltóság közreműködésével. A nap végén Baritz Gergő koncertje lesz a fiataloknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya