Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Hírek

2020. Július 14. 12:18, kedd | PR

Flatco: az okos lakásbérlés záloga

Flatco: az okos lakásbérlés záloga

Akinek volt már dolga albérlet kereséssel, bizonyára rengeteg különös, olykor kétes szituációval találkozhatott. A kiadó ingatlanok ügyeinek intézése, az információszerzés sokszor akadozik, hiszen nem egyszer a különböző közvetítők sem állnak a helyzet magaslatán. Ezt elkerülendő, választhatunk az olyan profi megoldások közül is, mint a Flatco.

Lakást csak biztos forrásból

A különböző hirdetési felületeken szinte végeláthatatlanul sorakoznak a különböző méretű, elhelyezkedésű és árfekvésű ingatlanok. Bérlő legyen a talpán, aki hatékonyan, minden – számára fontos – szempontot folyamatosan maga előtt tartva képes kiszűrni az érdemlegeseket. A magánszemélyektől közvetlenül bérelhető lakások hirdetései gyakran hiányosak, nem a releváns információkat tartalmazzák, vagy egyenesen ferdítenek a valóságon. Még a legalaposabbak is beleszaladhatnak néhány nemkívánatos hirdetésbe.

A lakásbérléshez köthető másik kiadói csatorna a különböző ingatlanközvetítők. Ez eggyel talán biztosabb megoldásnak számít, ám az ingatlanos elsődleges érdeke nem feltétlenül a bérlő megfelelő életminőségéhez, sokkal inkább a hozzá tartozó ingatlan mielőbbi kiadásához kötődik. Ez persze nem ítélhető el és az esetek többségében valóban hozzáértő szakemberekkel van dolgunk, ám bizony, itt is akadhatnak kérdésesebb ügymenetek és ellentétes kívánalmak.

A harmadik út pedig az olyan cégekhez vezet, mint amilyen a Flatco is, ahol az ingatlant kereső és kiadó közös érdeke a megfelelő otthon megtalálása és a lakásbérlés kényelmes, professzionális intézése.

A bérlői bizalom alapjai

A Flatco modellje tulajdonképpen rendkívül egyszerű, hazánkban – egyelőre – mégis keveset alkalmazzák. Már csak ezért is jelent egy egészen újszerű és biztos megoldást, ha a céghez fordulunk lakásbérlési szándékunkkal. A megoldás kulcsa az, hogy a cég a saját maga által birtokolt ingatlanokat kínálja bérbeadásra. De miért is jelent ez többet, mint a piaci átlag?

Egyszerű alapszabály, hogy a sajátjára mindenki vigyáz és odafigyel. Ez céges szinten ugyanúgy érvényesül, mint a mindennapokban. Ha egy cég a saját ingatlanait bocsátja áruba, azzal tulajdonképpen egyfajta garanciát vállal a minőségre és a megbízható ügyintézésre. Ennek oka nem más, mint hogy ezek a lakások/házak egyben a vállalkozás „cégérei”. A meghatározó piaci szerep alapja pedig ezen bizalom kialakítása és fenntartása.

Bérlemény saját forrásból

A felsoroltaktól függetlenül sokakban bizonyára felmerül, hogy mégis miért érdemesebb ezt a modellt használnunk, miért éri meg nekem bérlőként? A jelenlegi piaci körülmények között már az eddigiek is kiemelkednek, ám gyakorlatiasabb oldalról is megközelíthetjük a kérdést. Ez pedig nem más, mint a „minden egy helyen” elve.

A lakásbérlés folyamatának teljes integrálása óriási előnyt jelent a bérlők számára. A szakemberek által végig támogatott ügymenet hatalmas segítséget jelent, mely aztán megnyugtató végeredménnyel zárul mindkét fél számára. Ha tehát professzionális megoldást keresünk a lakásbérléshez, forduljunk bizalommal a Flatco-hoz.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 10. 11:39, hétfő | PR

Keress állást Sopronban, vagy menj Ausztriába? Segítünk dönteni!

Az ország nyugati felén, elsősorban a határ mentén élők számára dilemma lehet, hogy vállaljanak állást Sopronban vagy inkább a határ másik felén próbálkozzanak. Íme néhány érv, ami segíthet dönteni.

2020. Augusztus 10. 11:12, hétfő | PR

Hogyan válassz nyomtató boltot?

Egy nyomtatóvásárlás előtt alaposan tájékozódni kell, mert hosszú távú kapcsolatra rendezkedsz be a nyomtató bolttal. Szükségetek lehet és lesz még egymásra a jövőben, ezért nem csak nyomtatót, de boltot is választasz.

2020. Augusztus 10. 10:55, hétfő | PR

Miért jobb szinkronnal nézni egy filmet?

A legtöbb külföldi film angol nyelvű, még azok is, amik nem angol nyelvű országok termékei. Túl azon, hogy nem mindenki tud angolul, van egy igen praktikus és mélyebb oka is, hogy jobb a szinkronizált film.

2020. Július 24. 07:53, péntek | PR

Egyházi építések specialistája lett a Jánosik Kft.

Ismét egyházi ingatlan felújítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft. Ezúttal Miskolcon, a Baptista Szeretetszolgálat új szociális ellátóközpontja kivitelezésére kaptak megbízást.