Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Április 28. 14:02, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Flexszel esett a széfnek, de pechjére üres volt

Flexszel esett a széfnek, de pechjére üres volt

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a három férfi ellen, akik mikrohullámú sütőt loptak, és egy faliszéfet törtek fel Hiricsen.

Egy 24 éves hiricsi férfi ellen lopás vétség elkövetése, egy 17 éves hiricsi, és egy 49 éves harkányi férfi ellen pedig lopás vétség kísérlete miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi januárjban betört egy hiricsi ingatlanba, és ellopott egy mikrohullámú sütőt. A férfi később elmesélte 17 és 49 éves társainak, hogy betört egy házba, ahol kutatás közben talált egy széfet, amit nem tudott kinyitni. Társai ezután elmentek az ingatlanhoz, ahol a 17 éves fiú a bejáratnál figyelt, a 49 éves férfi bement a házba, és egy sarokcsiszolóval kinyitotta a falban lévő széfet. A széf azonban üres volt, így semmit sem zsákmányoltak. A rendőrök a nyomozás során beazonosították a három férfit, majd elfogták és kihallgatták őket gyanúsítottként, tettüket mindhárman beismerték.

A gyanúsítottak ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Címkék: betörő, flex, hirics, siklós, széf

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.