Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Január 11. 00:00, vasárnap | Helyi

Földi Imre Sportösztöndíj

Földi Imre Sportösztöndíj

Újabb ösztöndíjra pályázhatnak városunk tehetséges fiataljai.

A Földi Imre Sportösztöndíjat az előző évi eredmények alapján évente négy sportoló nyerheti el 6-12 hónapra, a támogatás keretösszegét az önkormányzat mindenkori éves költségvetésébe. A Földi Imre Sportösztöndíjban azok a sportolók részesülhetnek, akik olimpiai sportágban, egyéni versenyszámokban, hivatalos nemzetközi versenyen 1-6., valamint sportági szakszövetségek által rendezett hazai-országos illetve magyar bajnokságban 1-3. helyezést értek el, és tatabányai székhelyű sportszervezettel kötött, hivatásos sportoló esetén munkaszerződéssel, amatőr sportoló esetén egyéb sportszerződéssel rendelkeznek.

A sportösztöndíjra egy javaslattételi lap kitöltésével lehet pályázni, melynek tartalmaznia kell az ösztöndíjra javasolt sportoló adatait, sportszerződésének hiteles másolatát, valamint a sporteredményei elérését igazoló hivatalos okmányok másolatát.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2015. február 20. 12.00 óra.

A javaslatokat írásban Schmidt Csaba polgármester részére egy adatlapon lehet eljuttatni, amely a Hirdetmények „Javaslattétel Földi Imre Sportösztöndíjra” menüpontban érhető el a részletes tájékoztatóval együtt.

Az ösztöndíjat a tavalyi évben Keszler Andrea és Béres Bence korcsolyázó (Tatabányai Diák Korcsolyázó Egyesület), Tar Sándor ökölvívó és Gerencsér Ádám atléta (Tatabányai Sport Club) nyerte el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya