Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Június 07. 00:00, szombat | Helyi

Folytatódik a felújítás

Folytatódik a felújítás

Folytatódnak a tatabányai Szent György úti Kertvárosi Orvosi Rendelőintézet felújítási munkálatai

Tudtuk meg Schmidt Csaba polgármestertől a helyszínen megtartott sajtótájékoztatón, ahol jelen volt Pataki Zoltánné, a körzet önkormányzati képviselője is. A közel hatmillió forintos beruházás során polisztor táblás rendszerrel, tíz centiméter vastagságban, mintegy 340 négyzetméteren készítik el a felnőtt orvosi rendelő homlokzatának hőszigetelését – ismertette a polgármester. A homlokzati hőszigetelés része a jelenleg faburkolattal ellátott ablak feletti felületek szigetelése is, itt a faburkolat elbontása után nyolc centiméterrel lesz vastagabb a szigetelés – tájékoztatott a városvezető.

Pataki Zoltánné önkormányzatai képviselő elmondta, hogy a körzetben működik felnőtt- és gyermekrendelő is, illetve itt található az egész kertvárost ellátó védőnői szolgálat, éppen ezért a lakosság türelmét kéri a munkálatok idejére, amit várhatóan június végén fejeznek be a Bán Kft. munkatársai.
Mint ismeretes, a tavalyi munkálatok során az épületben megújult az orvosi pihenőszoba és a vizesblokk, a homlokzati nyílászárókat lecserélték, korszerűbb bejárati ajtót szereltek fel, kicserélték a teljes padló-és csempeburkolatot, valamint kifestették a folyosókat és a vizesblokkokat is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya