Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2015. Szeptember 11. 09:17, péntek | Helyi
Forrás: tatabánya

Folytatódik városunk játszótereinek fejlesztése

Folytatódik városunk játszótereinek fejlesztése

Tatabánya önkormányzata kiemelt figyelmet fordít a város játszótereire: a meglévő játszóterek folyamatos tisztán tartása és karbantartása mellett ebben az évben is nagy hangsúlyt fektet új játszóterek létesítésére valamint a meglévők bővítésére és fejlesztésére.

Ennek folytatásaként 2015-ben is több, mint 16 millió forintot szán arra városunk önkormányzata, hogy új játszóterek kialakításával, a meglévők felújításával és bővítésével járuljon hozzá a gyermekek biztonságos kikapcsolódásához.

A modernizációs program keretein belül a felsőgallaiak régi kívánságát teljesítve a városrész futballpályája mellett egy játszótér kerül kialakításra. Az új kültéri, és a legmodernebb biztonsági előírásoknak is megfelelő kombinált játékok telepítésén túl a futballpálya 160m2-eslabdafogó-hálója is megújul.

A felsőgallai játszótér-létesítésen túl megújul a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola udvarán lévő játszótér, valamint bővítik Kertvárosban a Garibaldi és Akácfa utcai, valamint a Bánhidán a 311-es tömb előtti játszóteret is.

Reméljük, hogy az őszi átadást követően a gyerekek mihamarabb birtokba veszik a játékokat, önfeledten pihenve ki rajtuk az óvoda és az iskola fáradalmait.

Tós Boglárka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya