Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2013. Január 17. 10:01, csütörtök | Helyi

Fontos hírek a közlekedőknek!

Fontos hírek a közlekedőknek!

A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság minden közlekedőnek felhívja a figyelmét a fokozott elővigyázatosságra!

- A délelőtti órákban már számos esetben volt szükség tűzoltó beavatkozásra elakadó kamion és busz miatt – közölte Stolczenberger Klára, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője. – Kérünk mindenkit, mielőtt elindulnak, tájékozódjanak az aktuális és várható időjárásról, az utak állapotáról, a vonatok és buszok menetrendjéről, valamint a hatóságok felhívásairól, figyelmeztetéseiről.
A hideg időjárás miatt ismételten felhívjuk a lakosság figyelmét a kihűléses balesetek és tragédiák megelőzésének fontosságára, az embertársainkra való odafigyelésre. Amennyiben közterületen a kihűlés veszélyének kitett személyt látnak, értesítsék a karitatív és civil szervezeteket. Figyeljenek fokozottan a környezetükben élő, magukat csak nehezen ellátni képes emberekre is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Augusztus 16. 10:10, péntek | Helyi

PARFÜMÖKET LOPTAK

A tatabányai rendőrök a lakosság segítségét kérik a bűncselekmény feltételezett elkövetőinek azonosításában.

2024. Július 30. 00:00, kedd | Helyi

Megújult Csatka bekötőútja

Átadták hétfőn a Komárom-Esztergom vármegyei búcsújáró hely, Csatka bekötő útját, a 3,3 kilométeres szakaszt 300 millió forint ráfordításával a Magyar Közút Nonprofit Zrt. újította fel.