Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Január 24. 14:27, szerda | Kék hírek
Forrás: police.hu

Gáztűzhelyt, porszívót, krumplit és húst lopott

Gáztűzhelyt, porszívót, krumplit és húst lopott

Őrizetbe vették azt a lopásokkal megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrök, aki több helyre is betört és jó pár értéket tulajdonított el.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság január 3-án nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki egy jánoshalmi ház kerítésén átmászva a bezáratlan épületből gáztűzhelyt, porszívót és egy mázsa burgonyát tulajdonított el.

Néhány nappal később szintén ismeretlen elkövető egy lakóház kerítését megrongálta, és az ajtóra szerelt lakatot eltávolította. Az ingatlanból csaptelepet, DVD lejátszót és fagyasztott húst lopott el. Ugyanebben az időszakban egy telepről vasanyag tűnt el.
Január 22-én és 23-án újabb két lakásbetörés történt Jánoshalmán. Az egyik házból gázpalackot vittek el, míg a másik helyről dísztőrt, kávéfőzőt, szódásszifont és lámpát.

A jánoshalmi rendőrök adatgyűjtés során beazonosították és elfogták azt a 28 éves helyi férfit, aki a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Őt kihallgatását követően január 23-án 16 óra 30 perckor őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után