Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2012. Szeptember 07. 11:01, péntek | PR

Ígéretes zenekarok Tatabányán

Ígéretes zenekarok Tatabányán

A Peron Music Alapítvány a tizenhetedik Peron Tehetségkutató Fesztivált ősszel rendezi meg. A döntőre 2012. szeptember 15-én, szombaton kerül sor Tatabányán a Roxxy Music Cafe színpadán 10 órai kezdettel.

A rendkívül nagy hagyományokkal rendelkező Peron Tehetségkutató Fesztivál továbbra is az alternatív, rock, és metal zenekaroknak biztosít bemutatkozási lehetőséget.

A döntőn fellépők: Loud and Black, Elektromágnes, Anagramma, Ördöglakat, Ve5as, Minuszegy, Other Planet, A Plateful of Joy,Vasárnapi Fiúk, Black Band, HASZÜNA, Zaphod, Kandargó, Galileo, Soundgold, Nuklea, Kaucsuk, Overnight. Gálaműsort játszik a tavalyi győztes zenekar Enyingről, a Renovage.

A döntőn két dalt mutatnak be a zenekarok a zsűrinek. A zsűri a kreativitás és egyéni törekvések mellett a pontosságra, a zenére, a dalszövegre figyel. A legmagasabb pontszámot elérő csapatok stúdióba és fesztiválokra juthatnak el. A tehetségkutató minden zenekarának egy daláról film készül, amely a Youtube-ra kerül. Az előző két év zenekarait több mint 20000 látogató nézte a világhálón.

Az idei győztes zenekar felléphet a 2012. évi Hangfoglalás Tehetségkutató döntőn, amelyen a győztes csapat 1 millió Ft értékben technikai eszközparkkal gazdagodhat a Hangszeresek Országos Szövetsége támogatásával.

A korábbi döntősök dalai itt megtekinthetők:

http://www.youtube.com/user/PeronMusicFoundation?blend=1&ob=video-mustangbase

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat